Wolters Kluwer Briljant-logo
Börja nu med data från Kluwer Briljant

Moduler

  • Finansiell rapportering

Kategori

  • Finans

Kluwer Briljant

Integrationen

BrightAnalytics kan anslutas sömlöst till Kluwer Briljant och 120 andra system och centraliserar all finansiell och operativ data i en enda plattform. På så sätt kan du kombinera dessa siffror i all oändlighet för att få fram de mest omfattande insikterna.

På BrightAnalytics-plattformen omvandlas data från Kluwer Briljant till tydliga och interaktiva instrumentpaneler, grafer och rapporter som berättar den sanna historien bakom siffrorna. Alla dina finansiella och operativa rapporter är omedelbart tillgängliga i BrightAnalytics:

Och så mycket mer!

Om Kluwer Briljant och Wolter Kluwer

Kluwer Briljant Account är en komplett redovisningslösning för små och medelstora företag och revisorer. Behandla fakturor och kontoutdrag, upprätta momsdeklarationer, hantera avskrivningar och skapa insiktsfulla rapporter.

Wolters Kluwer software and consultancy är en leverantör av professionell information, mjukvarulösningar och tjänster för olika discipliner som läkare, sjuksköterskor, revisorer, advokater och sektorer inom skatt & redovisning, ekonomi, revision, risk, efterlevnad och reglering. BrightAnalytics kan också anslutas till andra paket från Wolters Kluwer:

logo flower

Ansluter värdefull data

BrightAnalytics är redan ansluten till mer än 150 applikationer och det skapas ständigt fler! Hittade du inte din kontakt? Meddela oss så sätter vi igång direkt!