Wolters Kluwer DLex
Börja nu med data från Kluwer DLex

Moduler

  • Finansiell rapportering
  • Verksamhetsrapportering

Kategori

  • ERP
  • Finans

Kluwer DLex

Integrationen

BrightAnalytics kan anslutas sömlöst till Kluwer DLex och 120 andra system och centraliserar all finansiell och operativ data i en enda plattform. På så sätt kan du kombinera dessa siffror i all oändlighet för att få fram de mest omfattande insikterna.

På BrightAnalytics-plattformen omvandlas data från Kluwer DLex till tydliga och interaktiva instrumentpaneler, grafer och rapporter som berättar den sanna historien bakom siffrorna. Alla dina finansiella och operativa rapporter är omedelbart tillgängliga i BrightAnalytics:

Och så mycket mer!

Om Kluwer DLex och Wolters Kluwer

Kluwer DLex är en kraftfull programvara för jurister. Denna kraftfulla och högpresterande programvara för kontorshantering kan anpassas för stora och medelstora advokatbyråer.

Wolters Kluwer programvara och konsulttjänster är en leverantör av professionell information, mjukvarulösningar och tjänster för olika discipliner såsom läkare, sjuksköterskor, revisorer, advokater och sektorer inom området skatt & redovisning, finans, revision, risk, efterlevnad och reglering. BrightAnalytics ansluter till många Wolters Kluwer-paket:

logo flower

Ansluter värdefull data

BrightAnalytics är redan ansluten till mer än 150 applikationer och det skapas ständigt fler! Hittade du inte din kontakt? Meddela oss så sätter vi igång direkt!