Wolters Kluwer-logo
Börja nu med data från Kluwer Adsolut

Moduler

  • Finansiell rapportering
  • Verksamhetsrapportering

Kategori

  • ERP
  • Finans

Kluwer Adsolut

Integrationen

BrightAnalytics kan anslutas sömlöst till Kluwer Adsolut och 120 andra system och centraliserar all finansiell och operativ data i en enda plattform. På så sätt kan du kombinera dessa siffror i all oändlighet för att få fram de mest omfattande insikterna.

På BrightAnalytics-plattformen omvandlas data från Kluwer Adsolut till tydliga och interaktiva instrumentpaneler, grafer och rapporter som berättar den sanna historien bakom siffrorna. Alla dina finansiella och operativa rapporter är omedelbart tillgängliga i BrightAnalytics:

Och så mycket mer!

Om Kluwer Adsolut och Wolters Kluwer

Kluwer Adsolut erbjuder lösningar för både revisorer och entreprenörer. Med deras mjukvara är du rustad att arbeta mer effektivt med dina kunder.

  • Med Kluwer Adsolut är redovisningsprocessen helt digital.
  • Skattefilen låter dig avsluta räkenskapsåret effektivt.
  • Den digitala kundportalen minskar avståndet mellan revisor och kund.

Wolters Kluwer programvara och konsulttjänster är en leverantör av professionell information, mjukvarulösningar och tjänster för olika discipliner såsom läkare, sjuksköterskor, revisorer, advokater och sektorer inom området skatt & redovisning, finans, revision, risk, efterlevnad och reglering.

BrightAnalytics ansluter till många Wolter Kluwer-paket:

logo flower

Ansluter värdefull data

BrightAnalytics är redan ansluten till mer än 150 applikationer och det skapas ständigt fler! Hittade du inte din kontakt? Meddela oss så sätter vi igång direkt!

”Att digitalisera och automatisera redovisningsprocesser med BrightAnalytics skapar mer tid för analys.”
– Philippe Van den Bossche, direktör CFO Services
VGD logotyp