Varför BrightAnalytics?

För att ha starka ambitioner är det en intuitiv, pålitlig och snabb rapporteringsplattform som BrightAnalytics är värdefull.

Få fart med BrightAnalytics

Höj din strategiska beslutsfattande som CEO eller CFO med BrightAnalytics. Få omedelbar inblick i ditt företags prestanda och effektivisera din finansiella och operationella rapportering.

Få tillgång till färdiga instrumentpaneler som smidigt kombinerar finansiella och operationella data. Säkerställ noggrannhet med realtidsdata och njut av betydande tidsbesparingar. Vår användarvänliga plattform sätter dig i förarsätet och ger dig kraften att fatta informerade beslut effektivt.

Mock up apps 7

Inbäddad logik

Vår programvarulösning automatiserar hanteringen av rapporteringsflöden. Plattformen är tillgänglig var som helst och när som helst. Systemet har en tvådelad struktur med en applikation och ett verktygsfack. Nyckeln är att användaren helt självständigt kan hantera, underhålla och modifiera rapporterna. Den inbäddade logiken i systemet ger dig omedelbar tillgång till kraftfulla analytiska möjligheter. Oavsett om det handlar om att generera finansiella rapporter, genomföra kostnadsanalyser eller följa viktiga KPI:er, erbjuder vår lösning de nödvändiga verktygen för att effektivt hantera och förstå dina strategiska data utan behov av IT-expertis.

Mock up apps 10

Realtidsdataintegration

BrightAnalytics rapporteringsplattform innehåller inbäddad logik och via vår BrightSync-integration kan vi ansluta till vilken datakälla som helst (redovisningssystem, ERP, CRM, tidregistrering osv.). På detta sätt matas plattformen automatiskt med den data vi behöver för att automatisera hanteringen av rapporteringsprocessen. Plattformen kan enkelt växa med företaget tack vare dess användarvänlighet och snabba implementeringstid.

 • Molnbaserad, lokalt installerad, kalkylblad.
 • Realtidsdatatillgång.
 • Inga manuella fel.
 • Kombinera olika applikationer i en enda sanningsplattform.
 • Lägsta detaljnivå.
Mock up apps 11

Omfattande analys

Bygg dina egna rapporter intuitivt och utan ansträngning utan att behöva vara en IT-/BI-expert. Fokusera på att analysera rapporter och data för att fatta strategiska beslut istället för att spendera tid på att samla in data och upprepat bygga liknande rapporter. Gå ned på den lägsta nivån för att förstå källan till siffrorna.

Affärs- och/eller finansiella insikter är mer än tillräckliga för att bygga, underhålla och hantera plattformen (beroende naturligtvis på företagets komplexitet). Plattformen gör det möjligt att automatisera dina finansiella rapporter (resultaträkning, balansräkning, kassaflöde, nyckeltal) och operationella rapporter/KPI’er. Du kan till och med automatisera dina budgeterings-, prognos- och konsolideringsprocesser.

Våra funktioner

 • atom-alt
  En enda version av sanningen

  En enda version av sanningen fångad i en och samma rapporteringsplattform. Alltid tydliga insikter om ekonomiska och operativa resultat.

 • atom-alt (4)
  Dataintegration i realtid

  BrightAnalytics rapporteringsprogram ansluter till alla bokföringspaket, affärssystem eller CRM-system. Vi läser av transaktionerna i realtid, så att du alltid arbetar med korrekta siffror.

 • atom-alt (3)
  Starka visualiseringar

  Läs siffrorna i järnklädda, tydliga visualiseringar. Från tydliga tabeller och avancerade diagram till värmekartor och geokartor.

 • atom-alt (5)
  Dynamiska filter

  Växla snabbt mellan övergripande rapporter över hela organisationen till filtrerade vyer om analytiska dimensioner. Dessa filter kan definieras i adminpanelen.

 • atom-alt (2)
  Sammanlagda vyer

  Som standard ser du data samlad för alla företag. Klicka och dra för att lägga till eller jämföra resultatet för olika företag eller affärsenheter.

 • atom-alt (1)
  Flexibla åtkomsträttigheter

  Åtkomsträttigheter kan ställas in i två riktningar upp till personnivå: baserat på data (t.ex. region, enhet…) eller baserat på funktionalitet (t.ex. vyer, genomklickningar…)

“Uppgifterna visualiseras i tydliga kassaflödesrapporter och ger både ledning och aktieägare en kontinuerlig inblick i företagets ekonomiska resultat.”
– Philippe Van Den Bossche, CFO Services Manager (VGD)
House of Talents logotyp
Mock up apps 9

Använder du redan ett BI-verktyg?

I många organisationer lever vi bredvid ett BI-verktyg. Det är här BrightAnalytics gör skillnad. Vår programvara för finansiell och operativ rapportering utgör det visuella skalet över all data som ligger till grund för strategiska beslut.

 • Vem är målgruppen för BrightAnalytics?

  BrightAnalytics fokuserar på de finansiella profilerna i organisationen som är involverade i rapporteringen. Vårt fokus ligger på VD:arna och CFO:erna inom organisationen.

 • Varför använda BrightAnalytics som VD?

  Som VD får du full transparens och du följer noga alla finansiella och operativa prestationer.

 • Varför använda BrightAnalytics som CFO?

  Vår rapporteringsplattform genererar strategiska rapporter så att du som CFO får mer tid att tolka siffror.