Välkommen,
Vi är BrightAnalytics.

Möt teamet bakom BrightAnalytics. Allt med en passion för analys och teknik och ett hjärta för våra kunder, så att vi kan förverkliga dina ambitioner.

Möt BrightAnalytics

Vårt Bright-team består av experter inom rapportering, affärsanalys och IT-utveckling. Alla med stort fokus på kundorientering och passion för analys och teknik, med vilket vi översätter våra kunders önskemål till de mest användarvänliga rapporterna.

Möt grundarna

 • olivier

  Olivier Seynhaeve

  Olivier började som senioranalytiker – utvecklare på Accent. Där blev han så småningom IT-chef. Efter att ha fått erfarenhet som Software Director på QISSme grundade han BrightAnalytics tillsammans med Lode och Merijn. Dessutom, som medgrundare av BrightStaffing, en molnapplikation för belgiska bemanningsföretag, utbildar och coachar Olivier unga talanger till mjukvaruutvecklare.

 • merijn

  Merijn Demuynck

  Merijn började sin karriär på Accent Jobs som mjukvaruutvecklare och växte till projektledare. Senare, som Software Director på QISSme, utbildade han många utvecklare.

  Det gör han fortfarande, eftersom Merijn som medgrundare på BrightAnalytics coachar vårt coola gäng mjukvaruutvecklare.

 • lode

  Lode Bogaert

  Lode tillbringade 9 år som affärsanalytiker och finanschef på Accent Jobs och sedan på House of HR, innan han började BrightAnalytics tillväxthistoria.

  Som medgrundare utbildar han våra affärsanalytiker till att bli experter på området.

Vår styrelse stärks av

 • jurgen

  Jürgen Ingels

  Jürgen Ingels är entreprenör och riskkapitalist. Ett viktigt genombrott för honom var med Clear2Pay, ett banbrytande företag inom FinTech. Idag är Jurgen managing partner på Smartfin. Med sin fond investerar de i lovande europeiska teknikföretag.

  Han sitter också i styrelsen för många välrenommerade företag från olika sektorer.

 • roel

  Roel Caers

  Roel Caers är VD för Guardsquare. Roel övervakar den dagliga driften av Guardsquare. Han säkerställer att företagets organisation, resurser och mål är i linje med de långsiktiga strategiska målen. Roel har mer än 20 års erfarenhet inom IT-sektorn, varav 10 har tillbringat i olika chefsbefattningar.

 • thomas

  Thomas Depuydt

  Innan han började på SmartFin arbetade Thomas som portföljförvaltare för iMinds (nu en del av imec), där han förvaltade en portfölj med mer än 100 företag och stöttade dem i deras insamlings- och tillväxtstrategier. Tidigare har Thomas varit verksam inom managementkonsulting på Accenture, och på senare tid på Bain & Company som en del av deras private equity-verksamhet, där han rådgav investeringsfonder och företag i strategiska och operativa frågor.

Vi växer tillsammans med våra Bright-partners