Välkommen,
Vi är BrightAnalytics.

Möt teamet bakom BrightAnalytics. Allt med en passion för analys och teknik och ett hjärta för våra kunder, så att vi kan förverkliga dina ambitioner.

Möt BrightAnalytics

Vårt Bright-team består av experter inom rapportering, affärsanalys och IT-utveckling. Alla med stort fokus på kundorientering och passion för analys och teknik, med vilket vi översätter våra kunders önskemål till de mest användarvänliga rapporterna.

Möt grundarna

 • olivier

  Olivier Seynhaeve

  Olivier började som senioranalytiker – utvecklare på Accent. Där blev han så småningom IT-chef. Efter att ha fått erfarenhet som Software Director på QISSme grundade han BrightAnalytics tillsammans med Lode och Merijn. Dessutom, som medgrundare av BrightStaffing, en molnapplikation för belgiska bemanningsföretag, utbildar och coachar Olivier unga talanger till mjukvaruutvecklare.

 • merijn

  Merijn Demuynck

  Merijn började sin karriär på Accent Jobs som mjukvaruutvecklare och växte till projektledare. Senare, som Software Director på QISSme, utbildade han många utvecklare.

  Det gör han fortfarande, eftersom Merijn som medgrundare på BrightAnalytics coachar vårt coola gäng mjukvaruutvecklare.

 • lode

  Lode Bogaert

  Lode tillbringade 9 år som affärsanalytiker och finanschef på Accent Jobs och sedan på House of HR, innan han började BrightAnalytics tillväxthistoria.

  Som medgrundare utbildar han våra affärsanalytiker till att bli experter på området.

Vår styrelse stärks av

 • jurgen

  Jürgen Ingels

  Jürgen Ingels är entreprenör och riskkapitalist. Ett viktigt genombrott för honom var med Clear2Pay, ett banbrytande företag inom FinTech. Idag är Jurgen managing partner på Smartfin. Med sin fond investerar de i lovande europeiska teknikföretag.

  Han sitter också i styrelsen för många välrenommerade företag från olika sektorer.

 • roel

  Roel Caers

  Roel Caers är VD för Guardsquare. Roel övervakar den dagliga driften av Guardsquare. Han säkerställer att företagets organisation, resurser och mål är i linje med de långsiktiga strategiska målen. Roel har mer än 20 års erfarenhet inom IT-sektorn, varav 10 har tillbringat i olika chefsbefattningar.

 • thomas

  Thomas Depuydt

  Innan han började på SmartFin arbetade Thomas som portföljförvaltare för iMinds (nu en del av imec), där han förvaltade en portfölj med mer än 100 företag och stöttade dem i deras insamlings- och tillväxtstrategier. Tidigare har Thomas varit verksam inom managementkonsulting på Accenture, och på senare tid på Bain & Company som en del av deras private equity-verksamhet, där han rådgav investeringsfonder och företag i strategiska och operativa frågor.

Vi växer tillsammans med våra Bright-partners
 • Vad är ledningsrapportering?

  Ledningsrapportering är att samla in data och visualisera den på ett enkelt sätt.

 • Vem är BrightAnalytics?

  BrightAnalytics är ett ungt företag i sin uppskalningsfas med stora ambitioner. Vårt mål är att hjälpa så många företag som möjligt att få fart på att göra affärer tack vare tydlig insikt i ditt företags prestation. För detta automatiserar vi de komplexa rapporteringsprocesserna för dina finansiella, operativa och kontanta siffror. Så att du hela tiden kan hålla fingret på pulsen och växa snabbare men på ett kontrollerat sätt.

 • Är BrightAnalytics en lösning för komplexa företag?

  BrightAnalytics är en lösning för alla företag: komplexa eller icke-komplexa. Lösningen växer med företaget. BrightAnalytics är också idealiskt för företag med mycket komplexitet, såsom flera företag, olika valutor, konsolidering, etc.

 • Vad är finansiell rapportering?

  Finansiella rapporter ger inblick i hur företaget mår, i det här fallet mer specifikt dess ekonomiska status.