Börja nu med data från Odoo

Moduler

 • Finansiell rapportering
 • Verksamhetsrapportering

Kategori

 • CRM
 • ERP
 • Finans

Integration Type

 • Standard API

Odoo

Integrationen

BrightAnalytics ansluts till Odoo och centraliserar all din ekonomiska och operativa data. De intuitiva och visuellt kraftfulla instrumenttavlorna ger omedelbar insikt i verksamhetens resultat och automatiserar ledningsrapporteringen. Du får en 360°-översikt över hela organisationen, så att du alltid kan hålla fingret på pulsen och fatta snabba och välgrundade strategiska beslut.

Upptäck de olika rapporteringsalternativen i BrightAnalytics:

Och mycket mer!

Om Odoo

Odoo är ett belgiskt företag som erbjuder lösningar inom ERP och CRM. Deras molnbaserade mjukvara stöder en rad olika aktiviteter som lagerhantering, försäljning, marknadsföring, ekonomi och så vidare.

logo flower

Ansluter värdefull data

BrightAnalytics är redan anslutet till mer än 250 applikationer, och fler tillkommer hela tiden! Hittade du inte din kontakt? Låt oss veta så löser vi det!

“Med BrightAnalytics ser vi var vi bäst kan distribuera våra medarbetare, analysera enskilda projekt eller jämföra våra webbplatser.”
– Stijn Degriek, VD
Codit logotyp
 • Vad är BrightAnalytics?

  BrightAnalytics är den mest intuitiva, pålitliga och snabbaste hanteringen av rapporteringsplattform som täcker alla behov av ledningsrapportering och konsolidering.

 • Vilka rapporteringsmoduler erbjuder BrightAnalytics?

  BrightAnalytics, plattformen för förvaltningsrapportering, erbjuder tre olika rapporteringsmoduler. Grundmodulen omfattar finansiell rapportering och kan utökas med moduler för kassarapportering och/eller verksamhetsrapportering.

 • Hur fungerar BrightAnalytics?
  1. Anslut: BrightAnalytics ansluts till redovisnings-, ERP- och CRM-system och centraliserar all data i BrightAnalytics-plattformen.
  2. Rapportera: Standardmallarna i BrightAnalytics är omedelbart redo att användas, men kan anpassas helt och hållet för att passa ens behov.
  3. Analysera: Ledningsrapporter och instrumentpaneler erbjuder en mängd information och ger omedelbart en tydlig inblick i siffrorna för hela organisationen.
  4. Engagera dig: De tydliga rapporterna bidrar till en effektivare affärsstrategi och ett bättre genomförande och säkerställer transparens inom företaget.

 • Hur ansluter jag BrightAnalytics till mitt paket?

  Detta är endast möjligt efter kontakt med 1 av våra kundframgångskollegor. De bildar bryggan mellan kund- och affärsanalytiker, så anslutningen av dina paket går smidigt.