Wolters Kluwer EVA online logo
Börja nu med data från EVA online

Moduler

  • Finansiell rapportering

Kategori

  • Finans

EVA online

Integrationen

BrightAnalytics kan anslutas sömlöst till EVA online och 120 andra system och centraliserar all finansiell och operativ data i en enda plattform. På så sätt kan du kombinera dessa siffror i all oändlighet för att få fram de mest omfattande insikterna.

På BrightAnalytics-plattformen omvandlas data från EVA online till tydliga och interaktiva instrumentpaneler, grafer och scorecard som berättar den sanna historien bakom siffrorna. Alla dina finansiella och operativa rapporter är omedelbart tillgängliga i BrightAnalytics:

Och så mycket mer!

Anslut alla dina paket till BrightAnalytics, både bokförings-, ERP- och CRM-paket, och få en 360°-översikt över din organisation med ett enda knapptryck.

Om EVA Online och Wolters Kluwer

EVA Online är ett omfattande redovisningspaket som gör det möjligt för små och medelstora företag att hantera alla aspekter av modern redovisning. Data finns tillgänglig från olika platser, vilket förenklar samarbetet med din revisor, så att du arbetar helt i molnet.

  • Snabb hantering av redovisningshandlingar
  • Elektronisk momsdeklaration
  • Automatisk behandling av elektroniska betalningar
  • Integrerad faktureringslösning
  • Kraftfulla analysverktyg och instrumentpanel

Wolters Kluwer Software and Consultancy är en leverantör av professionell information, mjukvarulösningar och tjänster för olika discipliner såsom läkare, sjuksköterskor, revisorer, advokater och sektorer inom området skatt & redovisning, ekonomi, revision, risk, efterlevnad och reglering. BrightAnalytics ansluter också till andra Wolters Kluwer-paket:

logo flower

Ansluter värdefull data

BrightAnalytics är redan ansluten till mer än 150 applikationer och det skapas ständigt fler! Hittade du inte din kontakt? Meddela oss så sätter vi igång direkt!