Åldersanalys modul

Visualisera de öppna saldonen med ett klick.

Agings dashboard klanten leveranciers en aging vervaldag balansen BrightAnalytics

Med denna modul kan du enkelt dela aktuellt förfallodatum med interna intressenter och ge varje representant en daglig överblick över de obetalda fakturorna i hans eller hennes kundportfölj.

Denna åldersanalys-modul kan användas för kunduppföljning och uppföljningar kan läggas in direkt i systemet. Om betalningstiden är på väg att löpa ut kan användaren meddelas genom en avisering för att vid behov vidta åtgärder.

BrightAnalytics-plattformen säkerställer att förfallna fakturor (kunder – leverantörer) och kassapositionen automatiskt hämtas från kontona. Detta sparar tid och resurser för att fokusera på det som verkligen betyder något!

”När coronakrisen bröt ut fick vi signaler från både kunder och leverantörer som fick oss att inse att det började bli avgörande att noga övervaka vårt kassaflöde”
– Bart Van den Broeck, CFO
Van der Erves logotyp

Upptäck vår kontantmodul?

  • Vem är BrightAnalytics?

    BrightAnalytics är ett ungt företag i sin uppskalningsfas med stora ambitioner. Vårt mål är att hjälpa så många företag som möjligt att få fart på att göra affärer tack vare tydlig insikt i ditt företags prestation. För detta automatiserar vi de komplexa rapporteringsprocesserna för dina finansiella, operativa och kontanta siffror. Så att du hela tiden kan hålla fingret på pulsen och växa snabbare men på ett kontrollerat sätt.

  • Vad är ledningsrapportering?

    Ledningsrapportering är att samla in data och visualisera den på ett enkelt sätt.

  • Vad erbjuder BrightAnalytics angående kassarapportering?

    Kassamodulen i BrightAnalytics består å ena sidan av åldringarna (kundleverantörer) och kassaprognosen. Detta kan valfritt läggas till plattformen. Ju rikare vi gör datakällan, desto fler trender kan du förutsäga i samband med kontanter.