Kunder

Vår plattform växer med den senaste tekniska utvecklingen och de förändrade behoven hos våra kunder.

Läs våra kunders berättelser.

Marko
Jämfört med andra lösningar stod BrightAnalytics ut över hela linjen.
– Marko Nikodijevic, Ekonomichef
Läs mer…

Helio

Jag lyckades förvånansvärt snabbt sätta upp balansräkningen och resultaträkningen samt skapa en struktur. Jag förstod hur jag skulle använda BrightAnalytics nästan omedelbart för att förse vår VD och COO med exakta finansiella analyser varje månad.
Läs mer…

Spark Vision

Jag har full kontroll över de moduler jag arbetar med. Jag är inte beroende av en extern mjukvaruutvecklare och kan genomföra ändringar själv. Och om jag har en fråga eller en begäran är allt möjligt med BrightAnalytics.
Läs mer…

Wolftech Broadcast Solutions

“Verktyget ger oss användbar information om hur vi ska driva vår verksamhet och på grundval av vilken vi kan fatta välgrundade beslut”, säger Arild Nordrevoll, ekonomichef på Wolftech Broadcast Solutions.
Läs mer…

To øl

Tack vare Health Check -varningarna varje morgon vet vi när det behövs en uppdatering av kartläggningen. Det ger oss sinnesro: vi kan alltid lita på siffrorna.
Läs mer…

Smappee

“I wanted speed, scalability, and the manual work had to go out.”
Läs mer…

S-GROUP Solutions

På BrightAnalytics ser de problemet och löser det. De svarar snabbt och är alltid villiga att hjälpa till, säger Maria Nilsson, ekonomichef på S-GROUP Solutions. 
Läs mer…

Happy Horizon

“Idag kan jag skapa en topp 20 över utestående fordringar för alla företag i koncernen och vidta åtgärder baserat på denna information”, säger Ernst Wiemans, CFO på Happy Horizon.
Läs mer…

Open Infra

“BrightAnalytics håller exakt vad det lovar, både när det gäller kundsupport och kärnan av systemet”, säger Erik Rothman, biträdande ekonomichef på Open Infra.
Läs mer…

SKINN BRANDING AGENCY

“När vi fortfarande åt lunch tillsammans på ett och samma ställe visste alla alltid vad som pågick inom olika delar av vår verksamhet”, säger vd Ruth Bossuyt entusiastiskt. “Det är annorlunda i dag. På grund av vår starka tillväxt under de senaste åren… ”
Läs mer…

Blue Billywig

På BrightAnalytics var anslutningen till de tre olika systemen antingen redan gjord eller kunde göras, säger Bas de Haan, finansdirektör på Blue Billywig.
Läs mer…

BAVET

För det Gentbaserade Bavet är himlen gränsen när det gäller tillväxt. Men på ett kontrollerat sätt, tack.
Läs mer…

contimac

“När din bokföring är gjord på ett professionellt, effektivt, konsekvent och adekvat sätt på daglig basis, blir det mycket lämpligt att noggrant övervaka utvecklingen.”
Läs mer…

Sportoase

Sedan Sportoase har använt BrightAnalytics för sin finansiella rapportering har de bara vunnit i tid och effektivitet. I dag har styrelse och verksamhetsledning ett grepp om siffrorna.
Läs mer…

BM Engineering

Du känner att detta företag lägger vikt vid kundnöjdhet. Från demon om kontraktet och importen av data till att svara på våra frågor”, säger Jan Leye, VD och grundare av BM Engineering.
Läs mer…

Densiq

Fördelarna är många: enkelhet, användbarhet, pris, enkel och snabb installation och stabilitet.
Läs mer…

Låt oss få din data att prata!

Boka demo idag. Inga begränsningar.