Kunder

Vår plattform växer med den senaste tekniska utvecklingen och de förändrade behoven hos våra kunder.

Läs våra kunders berättelser.

JamesParsons To Ol
BrightAnalytics är ett otroligt användarvänligt och värdefullt verktyg, med ett gränssnitt som är mycket mer tilltalande än det föråldrade utseendet hos SAP.
– James Parsons, chef för finansavdelningen
Läs mer…

S-GROUP Solutions

På BrightAnalytics ser de problemet och löser det. De svarar snabbt och är alltid villiga att hjälpa till, säger Maria Nilsson, ekonomichef på S-GROUP Solutions. 
Läs mer…

Happy Horizon

”Idag kan jag skapa en topp 20 över utestående fordringar för alla företag i koncernen och vidta åtgärder baserat på denna information”, säger Ernst Wiemans, CFO på Happy Horizon.
Läs mer…

Open Infra

”BrightAnalytics håller exakt vad det lovar, både när det gäller kundsupport och kärnan av systemet”, säger Erik Rothman, biträdande ekonomichef på Open Infra.
Läs mer…

SKINN BRANDING AGENCY

”När vi fortfarande åt lunch tillsammans på ett och samma ställe visste alla alltid vad som pågick inom olika delar av vår verksamhet”, säger vd Ruth Bossuyt entusiastiskt. ”Det är annorlunda i dag. På grund av vår starka tillväxt under de senaste åren… ”
Läs mer…

Blue Billywig

På BrightAnalytics var anslutningen till de tre olika systemen antingen redan gjord eller kunde göras, säger Bas de Haan, finansdirektör på Blue Billywig.
Läs mer…

BAVET

För det Gentbaserade Bavet är himlen gränsen när det gäller tillväxt. Men på ett kontrollerat sätt, tack.
Läs mer…

contimac

”När din bokföring är gjord på ett professionellt, effektivt, konsekvent och adekvat sätt på daglig basis, blir det mycket lämpligt att noggrant övervaka utvecklingen.”
Läs mer…

Sportoase

Sedan Sportoase har använt BrightAnalytics för sin finansiella rapportering har de bara vunnit i tid och effektivitet. I dag har styrelse och verksamhetsledning ett grepp om siffrorna.
Läs mer…

BM Engineering

Du känner att detta företag lägger vikt vid kundnöjdhet. Från demon om kontraktet och importen av data till att svara på våra frågor”, säger Jan Leye, VD och grundare av BM Engineering.
Läs mer…

Densiq

Fördelarna är många: enkelhet, användbarhet, pris, enkel och snabb installation och stabilitet.
Läs mer…

Linum Group

Spåra och konsolidera enkelt transaktioner mellan företag: det är ett måste för Linum Group, vilket är anledningen till att de valde BrightAnalytics.
Läs mer…

Isocab Construct

”Vi förlorar inte tid på att samla in siffror utan kan börja jobba direkt. Det är i slutändan det som intresserar aktieägarna.”
Läs mer…

Verhelst Group

Företag inom byggbranschen behöver ofta projektrapportering utöver ekonomisk rapportering för att noga kunna följa byggarbetsplatser. Så väl ledande totalpartner för byggprojekt Verhelst Group. De valde BrightAnalytics.
Läs mer…

Van Wellen Group

Det faktum att BrightAnalytics kan anslutas till praktiskt taget alla bokföringspaket var en extra bonus för oss.
Läs mer…

Ghistelinck

Ju mer utmanande tider, desto större behov av tillförlitliga, uppdaterade siffror. Ghistelinck valde automatisk rapportering i BrightAnalytics.
Läs mer…

Låt oss få din data att prata!

Boka demo idag. Inga begränsningar.