Likviditetsprognos

Bestäm din framtida ekonomiska ställning.

Kassarapportering - kassaprognos

Denna modul centraliserar all data som bidrar till en korrekt likviditetsprognos: historiska siffror, löptidsbalanser, rörelsekapitalrelationer, budgetar, planerade investeringar, återbetalningstabeller, orderböcker och försäljningstrattar. Ju rikare vi gör datakällan, desto fler trender kan du förutse och stödja ditt företag i dess tillväxtambition.

BrightAnalytics låter dig kombinera oändliga siffror från olika datakällor. Aldrig tidigare har du kunnat närma dig så perfekt hur ditt företag går i form av kontanter, nu och i en nära framtid.

Observera att likviditetsprognosen endast kan sättas upp när åldringsmodulen är inställd.

”När coronakrisen bröt ut fick vi signaler från både kunder och leverantörer som fick oss att inse att det började bli avgörande att noga övervaka vårt kassaflöde”
– Bart Van den Broeck, CFO
Van der Erves logotyp

Upptäck vår kontantmodul?

  • Vem är BrightAnalytics?

    BrightAnalytics är ett ungt företag i sin uppskalningsfas med stora ambitioner. Vårt mål är att hjälpa så många företag som möjligt att få fart på att göra affärer tack vare tydlig insikt i ditt företags prestation. För detta automatiserar vi de komplexa rapporteringsprocesserna för dina finansiella, operativa och kontanta siffror. Så att du hela tiden kan hålla fingret på pulsen och växa snabbare men på ett kontrollerat sätt.

  • Vad är ledningsrapportering?

    Ledningsrapportering är att samla in data och visualisera den på ett enkelt sätt.

  • Vad erbjuder BrightAnalytics angående kassarapportering?

    Kassamodulen i BrightAnalytics består å ena sidan av åldringarna (kundleverantörer) och kassaprognosen. Detta kan valfritt läggas till plattformen. Ju rikare vi gör datakällan, desto fler trender kan du förutsäga i samband med kontanter.