Börja nu med data från Kluwer Top Account

Moduler

  • Finansiell rapportering

Kategori

  • Finans

Kluwer Top Account

Integrationen

BrightAnalytics centraliserar all finansiell och operativ data i en enda plattform och låter dig kombinera dessa siffror oändligt för att komma fram till de mest inkluderande insikterna.

På BrightAnalytics-plattformen omvandlas data från Kluwer Top Account till tydliga och interaktiva instrumentpaneler, grafer och scorecard som berättar den sanna historien bakom siffrorna. lla dina finansiella och operativa rapporter är omedelbart tillgängliga i BrightAnalytics:

Och så mycket mer!

Om Kluwer Top Account och Wolters Kluwer

Wolters Kluwer beslutade att avbryta den fortsatta utvecklingen av Kluwer Top Account. Detta innebär att inga nya funktioner kommer att läggas till det befintliga paketet. Ändå kopplar BrightAnalytics alltid ihop med dina bokförings-, ERP- och CRM-paket. Detta är också fallet med Kluwer Top Account. Kluwer Adsolut föreslås som ett alternativ.

Wolters Kluwer Software and Consultancy är en leverantör av professionell information, mjukvarulösningar och tjänster för olika discipliner såsom läkare, sjuksköterskor, revisorer, advokater och sektorer inom området skatt & redovisning, ekonomi, revision, risk, efterlevnad och reglering. BrightAnalytics ansluter till många Wolter Kluwer-paket:

logo flower

Ansluter värdefull data

BrightAnalytics är redan ansluten till mer än 150 applikationer och det skapas ständigt fler! Hittade du inte din kontakt? Meddela oss så sätter vi igång direkt!