Netvisor-logo
Börja nu med data från Visma Netvisor

Moduler

  • Finansiell rapportering
  • Verksamhetsrapportering

Kategori

  • Finans

Visma Netvisor

Integrationen

BrightAnalytics kan anslutas sömlöst till Visma Netvisor och 120 andra system och centraliserar all finansiell och operativ data i en enda plattform. På så sätt kan du kombinera dessa siffror i all oändlighet för att få fram de mest omfattande insikterna.

På BrightAnalytics-plattformen omvandlas data från Visma Netvisor till tydliga och interaktiva instrumentpaneler, grafer och rapporter som berättar den sanna historien bakom siffrorna. Alla dina finansiella och operativa rapporter är omedelbart tillgängliga i BrightAnalytics:

Och så mycket mer!

About Visma and Visma Netvisor

Visma Netvisor är en finsk programvara för onlinebokföring och löneadministration som automatiserar fakturering och bokföring. Du kan fakturera snabbt och enkelt, hantera dina inköpsfakturor på nolltid och vara säker på att ditt företags bokföring och ekonomi alltid är uppdaterad.

Visma har flera mjukvarulösningar som BrightAnalytics kan anslutas till utan problem, oavsett teknik eller typ av applikation! Upptäck våra integrationer här:

”BrightAnalytics är redan mitt favoritverktyg, och jag har bara upptäckt toppen av isberget. Jag ser fram emot att ytterligare optimera våra rapporter.”
– Johan Ehlinger, Group Business Controller
Densiq logo
logo flower

Ansluter värdefull data

BrightAnalytics är redan ansluten till mer än 150 applikationer och det skapas ständigt fler! Hittade du inte din kontakt? Meddela oss så sätter vi igång direkt!