Visma Administration logo
Börja nu med data från Visma Administration

Moduler

  • Finansiell rapportering
  • Kassaflödesanalys

Kategori

  • Finans

Visma Administration

Integrationen

BrightAnalytics centraliserar all finansiell och operativ data i en enda plattform och låter dig kombinera dessa siffror oändligt för att komma fram till de mest inkluderande insikterna.

På BrightAnalytics-plattformen omvandlas data från Visma Administration till tydliga och interaktiva instrumentpaneler, grafer och scorecard som berättar den sanna historien bakom siffrorna. Alla dina finansiella och operativa rapporter är omedelbart tillgängliga i BrightAnalytics:

Och så mycket mer!

Om Visma och Visma Administration

Visma Administration erbjuder bokföringsprogram för små svenska företag. Bokföringspaketet effektiviserar processen från offert till leverans och gör det enkelt att hantera offerter, beställningar, fakturor och leveranser. Du kan justera inköpspriser och försäljningspriser i bulk och ladda in dem i programmet.

Visma har olika mjukvarulösningar som BrightAnalytics också går att ansluta felfritt till, oavsett teknik eller typ av applikation! Upptäck våra integrationer här:

logo flower

Ansluter värdefull data

BrightAnalytics är redan ansluten till mer än 150 applikationer och det skapas ständigt fler! Hittade du inte din kontakt? Meddela oss så sätter vi igång direkt!

”BrightAnalytics är redan mitt favoritverktyg, och jag har bara upptäckt toppen av isberget. Jag ser fram emot att ytterligare optimera våra rapporter.”
– Johan Ehlinger, Group Business Controller
Densiq logo