Verksamhetsrapportering

Centralisera all operativ och finansiell data i ett gemensamt rapporteringsverktyg och kombinera dessa siffror oändligt för att komma fram till de mest inkluderande insikterna. Från försäljnings- och marginalrapportering till HR- och faktureringsrapportering.

Operativ rapportering - försäljnings- och marginalrapportering

Försäljnings- och marginalrapportering

Få tydliga insikter från försäljningsrapporter och instrumentpaneler, tack vare smart insamling av data från försäljning, CRM och ekonomisystem. Eller: kartlägg tydligt livscykeln för dina produkter och bryt ner marginalerna per produkt.

HR billability rapportering

HR- och faktureringsrapportering

Spåra team och individuella prestations-KPI:er, och fira excellens, gör justeringar och coacha för förbättringar. Eller: hantera lönsamheten för dina konsulter och relatera tidsprestandan till projektens ekonomiska siffror i tydliga instrumentpaneler.

Operativa system och datakällor

BrightAnalytics verksamhetsrapporteringsmodul ansluter till olika verksamhetssystem och datakällor (CRM, ERP, tidregistreringssystem) inom företaget.

Få en 360° överblick över hela organisationen

NovFive WAL3969
Vi är en grupp av företag, alla med sina egna egenskaper. BrightAnalytics samlar den komplexiteten i ett insiktsfullt verktyg.
– Vincent Bruyneel, Ekonomichef
Läs mer…

Intresserad av en förhandstitt på vår plattform?

logo flower

Hittade du inte det du letade efter?

Utmana oss med ditt rapporteringsproblem

På BrightAnalytics är du inte bara omgiven av IT-proffs, utan också av finansanalytiker. Vet du inte hur du ska hantera något direkt? Vi sätter oss gärna vid ritbordet och letar efter en lösning.

 • Vem är BrightAnalytics?

  BrightAnalytics är ett ungt företag i sin uppskalningsfas med stora ambitioner. Vårt mål är att hjälpa så många företag som möjligt att få fart på att göra affärer tack vare tydlig insikt i ditt företags prestation. För detta automatiserar vi de komplexa rapporteringsprocesserna för dina finansiella, operativa och kontanta siffror. Så att du hela tiden kan hålla fingret på pulsen och växa snabbare men på ett kontrollerat sätt.

 • Vad är ledningsrapportering?

  Ledningsrapportering är att samla in data och visualisera den på ett enkelt sätt.

 • Vad är operativ rapportering?

  Driftsrapporter ger insikt i ditt företags operativa KPI:er, såsom konsultlönsamhet, tidsprestanda, försäljning, produktlivscykel…

 • Vad är fördelen med verksamhetsrapportering i BrightAnalytics?

  Att analysera operativa siffror kan göras i nästan vilken affärsapplikation som helst, men detta är i sig och därför utan sammanhang. BrightAnalytics centraliserar all operativ och finansiell data i en gemensam plattform för att komma fram till de mest inkluderande insikterna.