Verksamhetsrapportering

Centralisera all operativ och finansiell data i ett gemensamt rapporteringsverktyg och kombinera dessa siffror oändligt för att komma fram till de mest inkluderande insikterna. Från försäljnings- och marginalrapportering till HR- och faktureringsrapportering.

Operativ rapportering - försäljnings- och marginalrapportering

Försäljnings- och marginalrapportering

Få tydliga insikter från försäljningsrapporter och instrumentpaneler, tack vare smart insamling av data från försäljning, CRM och ekonomisystem. Eller: kartlägg tydligt livscykeln för dina produkter och bryt ner marginalerna per produkt.

HR billability rapportering

HR- och faktureringsrapportering

Spåra team och individuella prestations-KPI:er, och fira excellens, gör justeringar och coacha för förbättringar. Eller: hantera lönsamheten för dina konsulter och relatera tidsprestandan till projektens ekonomiska siffror i tydliga instrumentpaneler.

Operativa system och datakällor

BrightAnalytics verksamhetsrapporteringsmodul ansluter till olika verksamhetssystem och datakällor (CRM, ERP, tidregistreringssystem) inom företaget.

Få en 360° överblick över hela organisationen

NovFive WAL3969
Vi är en grupp av företag, alla med sina egna egenskaper. BrightAnalytics samlar den komplexiteten i ett insiktsfullt verktyg.
– Vincent Bruyneel, Ekonomichef
Läs mer…

Intresserad av en förhandstitt på vår plattform?

logo flower

Hittade du inte det du letade efter?

Utmana oss med ditt rapporteringsproblem

På BrightAnalytics är du inte bara omgiven av IT-proffs, utan också av finansanalytiker. Vet du inte hur du ska hantera något direkt? Vi sätter oss gärna vid ritbordet och letar efter en lösning.