Visma E-conomic logotyp
Börja nu med data från Visma e-conomic

Moduler

  • Finansiell rapportering
  • Kontantrapportering

Kategori

  • Finans

Visma e-conomic

Om visma e-conomic

Visma e-conomic är ett bokföringsprogram för danska företag. I e-conomic finns flera funktioner som underlättar bokföringsarbetet; gratis elektronisk fakturering, tydlig överblick över förfallodagar och ekonomi, enkel momsrapportering och mycket mer!

Integrationen

BrightAnalytics kan anslutas sömlöst till Visma e-conomic och 120 andra system och centraliserar all finansiell och operativ data till en enda plattform. På så sätt kan du kombinera dessa siffror i all oändlighet för att få fram de mest omfattande insikterna.

Uppgifterna från Visma e-conomic presenteras i tydliga och interaktiva instrumentpaneler, grafer och resultattavlor på BrightAnalytics-plattformen och berättar den sanna historien bakom siffrorna. Alla dina finansiella rapporter är omedelbart tillgängliga i BrightAnalytics:

Och så mycket mer!

logo flower

Ansluter värdefull data

BrightAnalytics är redan ansluten till mer än 120 applikationer och det skapas ständigt fler! Hittade du inte din kontakt? Meddela oss så sätter vi igång direkt!

”BrightAnalytics är redan mitt favoritverktyg, och jag har bara upptäckt toppen av isberget. Jag ser fram emot att ytterligare optimera våra rapporter.”
– Johan Ehlinger, Group Business Controller
Densiq logo