Visma E-conomic logotyp
Börja nu med data från Visma e-conomic

Moduler

 • Finansiell rapportering

Kategori

 • Finans

Integration Type

 • Standard API

Visma e-conomic

Integrationen

BrightAnalytics kan anslutas sömlöst till Visma e-conomic och 120 andra system och centraliserar all finansiell och operativ data till en enda plattform. På så sätt kan du kombinera dessa siffror i all oändlighet för att få fram de mest omfattande insikterna.

Uppgifterna från Visma e-conomic presenteras i tydliga och interaktiva instrumentpaneler, grafer och resultattavlor på BrightAnalytics-plattformen och berättar den sanna historien bakom siffrorna. lla dina finansiella och operativa rapporter är omedelbart tillgängliga i BrightAnalytics:

Och så mycket mer!

Om Visma och Visma e-conomic

Visma e-conomic är ett bokföringsprogram för danska företag. I e-conomic finns flera funktioner som underlättar bokföringsarbetet; gratis elektronisk fakturering, tydlig överblick över förfallodagar och ekonomi, enkel momsrapportering och mycket mer!

Visma har flera mjukvarulösningar som BrightAnalytics kan anslutas till utan problem, oavsett teknik eller typ av applikation. BrightAnalytics-plattformen centraliserar all data och ger insikter i realtid om verksamhetens prestanda.

logo flower

Ansluter värdefull data

BrightAnalytics är redan ansluten till mer än 250 applikationer och det skapas ständigt fler! Hittade du inte din kontakt? Meddela oss så sätter vi igång direkt!

“BrightAnalytics är redan mitt favoritverktyg, och jag har bara upptäckt toppen av isberget. Jag ser fram emot att ytterligare optimera våra rapporter.”
– Johan Ehlinger, Group Business Controller
Densiq logo
 • Vad är BrightAnalytics?

  BrightAnalytics är den mest intuitiva, pålitliga och snabbaste hanteringen av rapporteringsplattform som täcker alla behov av ledningsrapportering och konsolidering.

 • Vilka rapporteringsmoduler erbjuder BrightAnalytics?

  BrightAnalytics, plattformen för förvaltningsrapportering, erbjuder tre olika rapporteringsmoduler. Grundmodulen omfattar finansiell rapportering och kan utökas med moduler för kassarapportering och/eller verksamhetsrapportering.

 • Hur fungerar BrightAnalytics?
  1. Anslut: BrightAnalytics ansluts till redovisnings-, ERP- och CRM-system och centraliserar all data i BrightAnalytics-plattformen.
  2. Rapportera: Standardmallarna i BrightAnalytics är omedelbart redo att användas, men kan anpassas helt och hållet för att passa ens behov.
  3. Analysera: Ledningsrapporter och instrumentpaneler erbjuder en mängd information och ger omedelbart en tydlig inblick i siffrorna för hela organisationen.
  4. Engagera dig: De tydliga rapporterna bidrar till en effektivare affärsstrategi och ett bättre genomförande och säkerställer transparens inom företaget.

 • Hur ansluter jag BrightAnalytics till mitt paket?

  Detta är endast möjligt efter kontakt med 1 av våra kundframgångskollegor. De bildar bryggan mellan kund- och affärsanalytiker, så anslutningen av dina paket går smidigt.