Visma E-conomic logotyp
Börja nu med data från Visma e-conomic

Moduler

  • Finansiell rapportering

Kategori

  • Finans

Visma e-conomic

Integrationen

BrightAnalytics kan anslutas sömlöst till Visma e-conomic och 120 andra system och centraliserar all finansiell och operativ data till en enda plattform. På så sätt kan du kombinera dessa siffror i all oändlighet för att få fram de mest omfattande insikterna.

Uppgifterna från Visma e-conomic presenteras i tydliga och interaktiva instrumentpaneler, grafer och resultattavlor på BrightAnalytics-plattformen och berättar den sanna historien bakom siffrorna. lla dina finansiella och operativa rapporter är omedelbart tillgängliga i BrightAnalytics:

Och så mycket mer!

Om Visma och Visma e-conomic

Visma e-conomic är ett bokföringsprogram för danska företag. I e-conomic finns flera funktioner som underlättar bokföringsarbetet; gratis elektronisk fakturering, tydlig överblick över förfallodagar och ekonomi, enkel momsrapportering och mycket mer!

Visma har flera mjukvarulösningar som BrightAnalytics kan anslutas till utan problem, oavsett teknik eller typ av applikation. BrightAnalytics-plattformen centraliserar all data och ger insikter i realtid om verksamhetens prestanda.

logo flower

Ansluter värdefull data

BrightAnalytics är redan ansluten till mer än 150 applikationer och det skapas ständigt fler! Hittade du inte din kontakt? Meddela oss så sätter vi igång direkt!

”BrightAnalytics är redan mitt favoritverktyg, och jag har bara upptäckt toppen av isberget. Jag ser fram emot att ytterligare optimera våra rapporter.”
– Johan Ehlinger, Group Business Controller
Densiq logo