pyramid_logo
Börja nu med data från Pyramid av Unikum

Moduler

  • Finansiell rapportering
  • Kassaflödesanalys
  • Verksamhetsrapportering

Pyramid av Unikum

Integrationen

BrightAnalytics centraliserar all finansiell och operativ data i en enda plattform och låter dig kombinera dessa siffror oändligt för att komma fram till de mest inkluderande insikterna.

På BrightAnalytics-plattformen omvandlas data från Pyramid till tydliga och interaktiva instrumentpaneler, grafer och scorecard som berättar den sanna historien bakom siffrorna. Alla dina finansiella och operativa rapporter är omedelbart tillgängliga i BrightAnalytics:

Och så mycket mer!

Om Pyramid

Pyramid by Unikum är ett svenskt mjukvaruföretag som förser företag med ett affärssystem som täcker allt från redovisning och logistik till CRM och e-handel. Den har utvecklats för att möta olika branschers behov och önskemål. De fristående modulerna har slagits samman till ett system för både små och medelstora företag.

logo flower

Ansluter värdefull data

BrightAnalytics är redan ansluten till mer än 150 applikationer och det skapas ständigt fler! Hittade du inte din kontakt? Meddela oss så sätter vi igång direkt!

”BrightAnalytics är redan mitt favoritverktyg, och jag har bara upptäckt toppen av isberget. Jag ser fram emot att ytterligare optimera våra rapporter.”
– Johan Ehlinger, Group Business Controller
Densiq logo