Börja nu med data från Microsoft Dynamics 365 for Finance & Operations

Moduler

  • Finansiellrapportering
  • Kontantrapportering
  • Verksamhetsrapportering

Kategori

  • ERP
  • Finans

Microsoft Dynamics 365 for Finance & Operations

Microsoft Dynamics 365 for Finance and Operations är ett affärssystem för medelstora och stora organisationer som automatiserar komplett hantering.

BrightAnalytics ansluter till alla typer av applikationer, redovisning såväl som ERP och CRM, obegränsat i antal och teknikoberoende. BrightAnalytics ansluter också till Microsoft Dynamics 365 for Finance and Operations, och vår plattform utgör det visuella skalet över all din data. Detta gör att du kan ge snabba och högkvalitativa insikter.

Microsoft Dynamics är en produktlinje med olika modulära och färdiga applikationer som kombinerar CRM- och ERP-data med affärslogik och processer. BrightAnalytics kan upprätta en anslutning med vilket Microsoft Dynamics-paket som helst, så att all data flyter samman i en enda plattform.

logo flower

Ansluter värdefull data

BrightAnalytics ansluter redan till mer än 100 applikationer och skapar hela tiden fler! Hittade du inte din kontakt? Låt oss veta så kör vi direkt!

”Den stora fördelen är att de kan länka till många system mycket snabbt. Vi arbetar med två helt olika paket, ett molnbaserat och ett lokalt paket, och ändå lyckas BrightAnalytics fånga all information i en vy.”
– Thomas De Moore, ekonomiansvarig
Alides logotyp