Börja nu med data från Microsoft Dynamics AX

Moduler

  • Finansiellrapportering
  • Verksamhetsrapportering
  • Kontantrapportering

Kategori

  • ERP
  • Finans

Microsoft Dynamics AX

Microsoft Dynamics AX är ett ERP-programpaket för ekonomi och drift, som spänner över flera domäner, inklusive personalhantering, lagerhantering, ekonomihantering, detaljhandel och e-handel samt tjänstehantering. Det här resursplaneringsverktyget kombinerar bransch- och varumärkesspecifika funktioner med kärnverksamhetshanteringsfunktioner.

BrightAnalytics ansluter till alla typer av applikationer, redovisning såväl som ERP och CRM, obegränsat i antal och teknikoberoende. Även med Microsoft Dynamics AX 2009 och 2012 kopplar ihop BrightAnalytics, och vår plattform bildar det visuella skalet över all din data. Detta gör att du kan ge snabba och högkvalitativa insikter.

Microsoft Dynamics är en produktlinje med olika modulära och färdiga applikationer som kombinerar CRM- och ERP-data med affärslogik och processer. För att centralisera all din data i en enda plattform kan BrightAnlaytics också ansluta till många andra Microsoft Dynamics-paket.

logo flower

Ansluter värdefull data

BrightAnalytics ansluter redan till mer än 100 applikationer och skapar hela tiden fler! Hittade du inte din kontakt? Låt oss veta så löser vi det!

”Eftersom data kommer direkt från källan nu kan vi vara säkra på att det som kommer ut från BrightAnalytics är korrekt.”
– Bart Van den Broeck, CFO
Van der Erves logotyp