Microsoft Dynamics AX
Börja nu med data från Microsoft Dynamics AX

Moduler

 • Finansiell rapportering
 • Verksamhetsrapportering
 • Kassaflödesanalys

Kategori

 • ERP

Integration Type

 • On-Premise

Microsoft Dynamics AX

Integrationen

BrightAnalytics centraliserar all data i en enda plattform och låter dig kombinera dessa siffror i oändlighet för att få insikt i realtid i din organisations ekonomi och affärsresultat.

BrightAnalytics omvandlar automatiskt data från Microsoft Dynamics AX till tydliga och interaktiva instrumentpaneler, diagram och rapporter och skapar ett visuellt lager ovanpå dina data.

Tack vare BrightAnalytics-plattformens plug & play-aspekt kan du enkelt skapa dessa rapporter och instrumentpaneler själv, utan att behöva anlita specialister eller konsulter. Gör ändringar i strukturer, mappningar, instrumentpaneler, användaråtkomst osv. kan du enkelt hantera själv.

I BrightAnalytics är alla finansiella, operativa och likviditetsrapporter omedelbart tillgängliga:

Och så mycket mer!

Om Microsoft Dynamics AX och Microsoft Dynamics

Microsoft Dynamics AX är ett ERP-programpaket för ekonomi och affärsverksamhet som omfattar olika områden, bland annat personaladministration, lagerhantering, ekonomiförvaltning, detaljhandel och e-handel samt tjänstehantering. Detta verktyg för resursplanering kombinerar bransch- och varumärkesspecifika funktioner med centrala funktioner för affärshantering.

BrightAnalytics ansluter till alla typer av applikationer, redovisning såväl som ERP och CRM, obegränsat i antal och teknikoberoende. Även med Microsoft Dynamics AX 2009 och 2012 ansluter BrightAnalytics.

Microsoft Dynamics är en produktlinje med olika modulära och färdiga applikationer som kombinerar CRM- och ERP-data med affärslogik och processer. För att centralisera all data i en enda plattform kan BrightAnalytics också anslutas till många andra Microsoft Dynamics-paket.

logo flower

Ansluter värdefull data

BrightAnalytics är redan ansluten till mer än 250 applikationer och det skapas ständigt fler! Hittade du inte din kontakt? Meddela oss så sätter vi igång direkt!

“Eftersom data kommer direkt från källan nu kan vi vara säkra på att det som kommer ut från BrightAnalytics är korrekt.”
– Bart Van den Broeck, CFO
Van der Erves logotyp
 • Vad är BrightAnalytics?

  BrightAnalytics är den mest intuitiva, pålitliga och snabbaste hanteringen av rapporteringsplattform som täcker alla behov av ledningsrapportering och konsolidering.

 • Vilka rapporteringsmoduler erbjuder BrightAnalytics?

  BrightAnalytics, plattformen för förvaltningsrapportering, erbjuder tre olika rapporteringsmoduler. Grundmodulen omfattar finansiell rapportering och kan utökas med moduler för kassarapportering och/eller verksamhetsrapportering.

 • Hur fungerar BrightAnalytics?
  1. Anslut: BrightAnalytics ansluts till redovisnings-, ERP- och CRM-system och centraliserar all data i BrightAnalytics-plattformen.
  2. Rapportera: Standardmallarna i BrightAnalytics är omedelbart redo att användas, men kan anpassas helt och hållet för att passa ens behov.
  3. Analysera: Ledningsrapporter och instrumentpaneler erbjuder en mängd information och ger omedelbart en tydlig inblick i siffrorna för hela organisationen.
  4. Engagera dig: De tydliga rapporterna bidrar till en effektivare affärsstrategi och ett bättre genomförande och säkerställer transparens inom företaget.

 • Hur ansluter jag BrightAnalytics till mitt paket?

  Detta är endast möjligt efter kontakt med 1 av våra kundframgångskollegor. De bildar bryggan mellan kund- och affärsanalytiker, så anslutningen av dina paket går smidigt.