Börja nu med data från Microsoft Dynamics Navision

Moduler

  • Finansiellrapportering
  • Kontantrapportering
  • Verksamhetsrapportering

Kategori

  • ERP
  • Finans

Microsoft Dynamics Navision

Microsoft Dynamics NAV är en Enterprise Resource Planning-applikation som hjälper till med ekonomi, tillverkning, hantering av kundrelationer, leveranskedjor, analys och e-handel för små och medelstora företag och lokala dotterbolag till stora internationella koncerner.

BrightAnalytics ansluter till alla typer av applikationer, redovisning såväl som ERP och CRM, obegränsat i antal och teknikoberoende. Även med Microsoft Dynamics NAV 2012, 2015 och 2017 kopplar ihop BrightAnalytics, och vår plattform bildar det visuella skalet över all din data. Detta gör att du kan ge snabba och högkvalitativa insikter.

Microsoft Dynamics är en produktlinje med olika modulära och färdiga applikationer som kombinerar CRM- och ERP-data med affärslogik och processer. För att få en komplett helikopteröversikt över din organisation kopplar BrightAnalytics ihop med många andra paket, inklusive de olika paketen av Microsoft Dynamics.

BelgianPorkGroup testimonial BrightAnalytics
Personerna på BrightAnalytics svarar alltid på våra frågor direkt. Vi får svar samma dag, och ofta även en lösning.
– Joeri Vandewaetere, Controller
Läs mer…
logo flower

Ansluter värdefull data

BrightAnalytics ansluter redan till mer än 100 applikationer och skapar hela tiden fler! Hittade du inte din kontakt? Låt oss veta så kör vi direkt!