Microsoft Dynamics 365 Business Central
Börja nu med data från Microsoft Business Central

Moduler

  • Kassaflödesanalys
  • Finansiell rapportering
  • Verksamhetsrapportering

Kategori

  • CRM
  • ERP
  • Finans

Microsoft Business Central

Integrationen

BrightAnalytics centraliserar all data i en enda plattform och låter dig kombinera dessa siffror i oändlighet för att få insikter i realtid om din organisations ekonomi och affärsresultat.

BrightAnalytics omvandlar automatiskt data från Business Central till tydliga och interaktiva instrumentpaneler, grafer och rapporter och skapar ett visuellt lager ovanpå dina data.

BrightAnalytics-plattformens plug & play-aspekt gör att du enkelt kan skapa dessa rapporter och instrumentpaneler själv, utan att behöva anlita specialister eller konsulter. Det är lätt att själv göra ändringar i strukturer, mappningar, instrumentpaneler, användaråtkomster osv.

I BrightAnalytics är alla finansiella, operativa och kassarapporter omedelbart tillgängliga:

Och så mycket mer!

Om Business Central och Microsoft Dynamics

Microsoft Dynamics 365 Business Central är en programvara för små och medelstora företag som sammanlänkar sälj-, service-, ekonomi- och verksamhetsteam. En expanderbar lösning som är lätt att anpassa.

Microsoft Dynamics är en produktlinje med flera modulära och färdiga program som kombinerar CRM- och ERP-data med affärslogik och processer. BrightAnalytics kan anslutas till alla typer av program, både bokförings-, ERP- och CRM-program, obegränsat antal och oberoende av teknik, inklusive många Microsoft Dynamics-paket.

logo flower

Ansluter värdefull data

BrightAnalytics är redan ansluten till mer än 150 applikationer och det skapas ständigt fler! Hittade du inte din kontakt? Meddela oss så sätter vi igång direkt!

”Den stora fördelen är att de kan länka till många system mycket snabbt. Vi arbetar med två helt olika paket, ett molnbaserat och ett lokalt paket, och ändå lyckas BrightAnalytics fånga all information i en vy.”
– Thomas De Moore, ekonomiansvarig
Alides logotyp