Börja nu med data från Microsoft Dynamics 365 Business Central

Moduler

  • Kontantrapportering
  • Finansiellrapportering
  • Verksamhetsrapportering

Kategori

  • ERP
  • Finans

Microsoft Dynamics 365 Business Central

Microsoft Dynamics 365 Business Central är en hanteringsprogramvara för små och medelstora företag som kopplar samman sälj-, service-, ekonomi- och driftteam. En utbyggbar lösning som är lätt att anpassa.

BrightAnalytics specialiserar sig bland annat på företag som arbetar med Business Central. Med vår plug & play-mjukvara automatiserar vi hanteringsrapporteringsprocessen och ger nycklarna till slutanvändarna som själva kan leka med rapporteringen.

Microsoft Dynamics är en produktlinje med olika modulära och färdiga applikationer som kombinerar CRM- och ERP-data med affärslogik och processer. BrightAnalytics ansluter till alla typer av applikationer, redovisning såväl som ERP och CRM, obegränsat i antal och teknikoberoende, såväl som med många Microsoft Dynamics-paket.

logo flower

Ansluter värdefull data

BrightAnalytics ansluter redan till mer än 100 applikationer och skapar hela tiden fler! Hittade du inte din kontakt? Låt oss veta så löser vi det!

”Den stora fördelen är att de kan länka till många system mycket snabbt. Vi arbetar med två helt olika paket, ett molnbaserat och ett lokalt paket, och ändå lyckas BrightAnalytics fånga all information i en vy.”
– Thomas De Moore, ekonomiansvarig
Alides logotyp