BMD software_logo
Börja nu med data från BMD Software

Moduler

  • Kassaflödesanalys
  • Finansiell rapportering

BMD Software

Integrationen

BrightAnalytics centraliserar all finansiell och operativ data i en enda plattform och låter dig kombinera dessa siffror oändligt för att komma fram till de mest inkluderande insikterna.

BrightAnalytics ansluts sömlöst till BMD Software och omvandlar dessa data till tydliga och interaktiva instrumentpaneler, grafer och resultattavlor. Alla dina finansiella rapporter är omedelbart tillgängliga i BrightAnalytics:

Och så mycket mer!

Om BMD Software

BMD Software är en ledande programvaruproducent i Österrike och tillverkare av kommersiella programvarutillämpningar som riktar sig till företag, revisorer och bokförare. Både programvara för kontorsadministration och ERP-moduler ingår i BMD:s programvarulösningar. Företaget har för närvarande kunder i Österrike, Tyskland, Tjeckien, Slovakien, Ungern, Slovenien och Schweiz.

logo flower

Ansluter värdefull data

BrightAnalytics är redan ansluten till mer än 150 applikationer och det skapas ständigt fler! Hittade du inte din kontakt? Meddela oss så sätter vi igång direkt!

”Den stora fördelen är att de kan länka till många system mycket snabbt. Vi arbetar med två helt olika paket, ett molnbaserat och ett lokalt paket, och ändå lyckas BrightAnalytics fånga all information i en vy.”
– Thomas De Moore, ekonomiansvarig
Alides logotyp