BMD software_logo
Börja nu med data från BMD Software

Moduler

 • Finansiell rapportering
 • Kassaflödesanalys

Kategori

 • ERP
 • Finans

Integration Type

 • On-Premise

BMD Software

Integrationen

BrightAnalytics centraliserar all finansiell och operativ data i en enda plattform och låter dig kombinera dessa siffror oändligt för att komma fram till de mest inkluderande insikterna.

BrightAnalytics ansluts sömlöst till BMD Software och omvandlar dessa data till tydliga och interaktiva instrumentpaneler, grafer och resultattavlor. lla dina finansiella och operativa rapporter är omedelbart tillgängliga i BrightAnalytics:

Och så mycket mer!

Om BMD Software

BMD Software är en ledande programvaruproducent i Österrike och tillverkare av kommersiella programvarutillämpningar som riktar sig till företag, revisorer och bokförare. Både programvara för kontorsadministration och ERP-moduler ingår i BMD:s programvarulösningar. Företaget har för närvarande kunder i Österrike, Tyskland, Tjeckien, Slovakien, Ungern, Slovenien och Schweiz.

logo flower

Ansluter värdefull data

BrightAnalytics connecteert reeds met meer dan 250 applicaties, en creëren er steeds meer! Uw connector niet gevonden? Laat het ons weten en we maken er meteen werk van!

”Den stora fördelen är att de kan länka till många system mycket snabbt. Vi arbetar med två helt olika paket, ett molnbaserat och ett lokalt paket, och ändå lyckas BrightAnalytics fånga all information i en vy.”
– Thomas De Moore, ekonomiansvarig
Alides logotyp
 • Vad är ledningsrapportering?

  Ledningsrapportering är att samla in data och visualisera den på ett enkelt sätt.

 • Vem är BrightAnalytics?

  BrightAnalytics är ett ungt företag i sin uppskalningsfas med stora ambitioner. Vårt mål är att hjälpa så många företag som möjligt att få fart på att göra affärer tack vare tydlig insikt i ditt företags prestation. För detta automatiserar vi de komplexa rapporteringsprocesserna för dina finansiella, operativa och kontanta siffror. Så att du hela tiden kan hålla fingret på pulsen och växa snabbare men på ett kontrollerat sätt.

 • Är BrightAnalytics en lösning för komplexa företag?

  BrightAnalytics är en lösning för alla företag: komplexa eller icke-komplexa. Lösningen växer med företaget. BrightAnalytics är också idealiskt för företag med mycket komplexitet, såsom flera företag, olika valutor, konsolidering, etc.

 • Vad är finansiell rapportering?

  Finansiella rapporter ger inblick i hur företaget mår, i det här fallet mer specifikt dess ekonomiska status.