24SevenOffice logotyp
Börja nu med data från 24SevenOffice

Moduler

  • Finansiell rapportering
  • Kassaflödesanalys
  • Verksamhetsrapportering

Kategori

  • CRM
  • ERP
  • Finans

24SevenOffice

Integrationen

BrightAnalytics kan anslutas sömlöst till 24SevenOffice och andra redovisnings-, ERP- eller CRM-system. BrightAnalytics centraliserar all data i ett enda verktyg och låter dig kombinera siffrorna i all oändlighet för att få fram de mest värdefulla insikterna.

Data från 24SevenOffice (och eventuella andra system) omvandlas till tydliga och interaktiva instrumentpaneler, grafer och rapporter på BrightAnalytics-plattformen. Detta skapar ett visuellt lager ovanpå all data och genererar en 360°-översikt över din organisation och dess prestanda. Både finansiella och operativa KPI:er kan nås när som helst och var som helst.

Upptäck de olika rapporteringsalternativen i BrightAnalytics:

Och så mycket mer!

Om 24SevenOffice

24SevenOffice är ett norskt programvaruföretag som förser företag med ett ERP-system som innehåller allt från CRM, ekonomi- och redovisningsprogram, löner, projektledning, tidsuppföljning och så vidare. Den molnbaserade ERP-programvaran är baserad på moduler och innehåller olika processer som behövs i medelstora företag.

logo flower

Ansluter värdefull data

BrightAnalytics är redan ansluten till mer än 150 applikationer och det skapas ständigt fler! Hittade du inte din kontakt? Låt oss veta så löser vi det!

”BrightAnalytics är redan mitt favoritverktyg, och jag har bara upptäckt toppen av isberget. Jag ser fram emot att ytterligare optimera våra rapporter.”
– Johan Ehlinger, Group Business Controller
Densiq logo