Microsoft Dynamics 365 for Finance and Operations-logoen
Börja nu med data från Microsoft Dynamics 365 for Finance and Operations

Moduler

  • Finansiell rapportering
  • Kassaflödesanalys
  • Verksamhetsrapportering

Kategori

  • ERP
  • Finans

Microsoft Dynamics 365 for Finance and Operations

Integrationen

BrightAnalytics centraliserar all data i en enda plattform och låter dig kombinera dessa siffror i oändlighet för att få insikter i realtid om din organisations ekonomi och affärsresultat.

BrightAnalytics omvandlar automatiskt data från Microsoft Dynamics 365 for Finance and Operations till tydliga och interaktiva instrumentpaneler, grafer och rapporter och skapar ett visuellt lager ovanpå dina data.

BrightAnalytics-plattformens plug & play-aspekt gör att du enkelt kan skapa dessa rapporter och instrumentpaneler själv, utan att behöva anlita specialister eller konsulter. Det är lätt att själv göra ändringar i strukturer, mappningar, instrumentpaneler, användaråtkomster osv.

I BrightAnalytics är alla finansiella, operativa och kassarapporter omedelbart tillgängliga:

Och så mycket mer!

Om Dynamics 365 for Finance and Operations och Microsoft Dynamics

Microsoft Dynamics 365 for Finance and Operations är ett ERP-system för medelstora och stora organisationer som automatiserar hela förvaltningen.

Microsoft Dynamics är en produktlinje med flera modulära och färdiga program som kombinerar CRM- och ERP-data med affärslogik och processer. BrightAnalytics kan upprätta en anslutning till alla Microsoft Dynamics-paket, så att all data flyter samman i en enda plattform.

logo flower

Ansluter värdefull data

BrightAnalytics är redan ansluten till mer än 150 applikationer, och fler skapas hela tiden! Hittade du inte din kontakt? Meddela oss så sätter vi igång direkt!

”Den stora fördelen är att de kan länka till många system mycket snabbt. Vi arbetar med två helt olika paket, ett molnbaserat och ett lokalt paket, och ändå lyckas BrightAnalytics fånga all information i en vy.”
– Thomas De Moore, ekonomiansvarig
Alides logotyp