Visma-ControlEdge
Börja nu med data från Visma Control Edge

Moduler

  • Finansiell rapportering

Kategori

  • Finans

Visma Control Edge

Om Visma Control Edge

Visma Control Edge är en molnbaserad finanskonnektor som har utvecklats för att hantera komplexa finansiella modeller och är skräddarsydd för varje enskild kund. Verktyget hjälper till att automatisera processer som att ta emot och skicka fakturor digitalt, automatiska betalningar och automatisk generering av löner.

Integrationen

BrightAnalytics centraliserar all finansiell och operativ data i en enda plattform. På så sätt kan du kombinera dessa siffror i all oändlighet för att få fram de mest omfattande insikterna.

På BrightAnalytics-plattformen omvandlas data från Visma Control Edge till tydliga och interaktiva instrumentpaneler, grafer och scorecard som berättar den sanna historien bakom siffrorna. I BrightAnalytics är alla finansiella rapporter omedelbart tillgängliga:

Och så mycket mer!

logo flower

Ansluter värdefull data

BrightAnalytics är redan ansluten till mer än 150 applikationer och det skapas ständigt fler! Hittade du inte din kontakt? Låt oss veta så löser vi det!

”BrightAnalytics är redan mitt favoritverktyg, och jag har bara upptäckt toppen av isberget. Jag ser fram emot att ytterligare optimera våra rapporter.”
– Johan Ehlinger, Group Business Controller
Densiq logo