Exact online logo
Börja nu med data från Exact online

Moduler

 • Finansiell rapportering
 • Kassaflödesanalys

Kategori

 • ERP
 • Finans

Integration Type

 • Standard API

Exact online

Integrationen

BrightAnalytics centraliserar all finansiell och operativ data i en enda plattform och låter dig kombinera dessa siffror oändligt för att komma fram till de mest inkluderande insikterna.

På BrightAnalytics-plattformen omvandlas data från Exact Online till tydliga och interaktiva instrumentpaneler, grafer och scorecard som berättar den sanna historien bakom siffrorna. lla dina finansiella och operativa rapporter är omedelbart tillgängliga i BrightAnalytics:

Och så mycket mer!

Om Exact Online

Exact Online automatiserar redovisnings-, ekonomi-, ERP-, HRM- och CRM-processer baserat på en modulär struktur. Programvaruföretaget Exact erbjuder också andra programvaror, både på plats och molnbaserade system.

BrightAnalytics kan också anslutas till dessa system! Upptäck andra integrationer: Exact Globe, Exact Financials, Exact ProAcc och Exact Synergy.

Tecjobz testimonial BrightAnalytics
Även om vi fortfarande är i en upptäcktsfas vet vi redan att det var mer än värt investeringen.
– Davy Derammelaere, VD
Läs mer…
logo flower

Ansluter värdefull data

BrightAnalytics är redan ansluten till mer än 150 applikationer och det skapas ständigt fler! Hittade du inte din kontakt? Meddela oss så sätter vi igång direkt!

 

 • Vad är ledningsrapportering?

  Ledningsrapportering är att samla in data och visualisera den på ett enkelt sätt.

 • Vilka är BrightAnalytics?

  BrightAnalytics är ett ungt företag i sin uppskalningsfas med stora ambitioner. Vårt mål är att hjälpa så många företag som möjligt att få fart på att göra affärer tack vare tydlig insikt i ditt företags prestation. För detta automatiserar vi de komplexa rapporteringsprocesserna för dina finansiella, operativa och kontanta siffror. Så att du hela tiden kan hålla fingret på pulsen och växa snabbare men på ett kontrollerat sätt.

 • Är BrightAnalytics en lösning för komplexa företag?

  BrightAnalytics är en lösning för alla företag: komplexa eller icke-komplexa. Lösningen växer med företaget. BrightAnalytics är också idealiskt för företag med mycket komplexitet, såsom flera företag, olika valutor, konsolidering, etc.

 • Vad är finansiell rapportering?

  Finansiella rapporter ger inblick i hur företaget mår, i det här fallet mer specifikt dess ekonomiska status.