Vakware-Logo-Official
Börja nu med data från Vakware

Moduler

  • Verksamhetsrapportering
  • Finansiell rapportering

Kategori

  • ERP

Vakware

Om Vakware

Vakware är en allt-i-ett-programvara (ERP) som automatiserar affärsprocesser, t.ex. offerter, beräkningar, planering, redovisning, projektledning osv. Systemet ger företagen insikter i realtid i sina affärsdata och en översikt över den viktigaste informationen.

Integrationen

BrightAnalytics ansluts sömlöst till Vakware och 150 andra system och centraliserar all finansiell och operativ data i en enda plattform. På så sätt kan du kombinera dessa siffror i all oändlighet för att få fram de mest omfattande insikterna.

Vakwares data sammanställs i tydliga och interaktiva instrumentpaneler, diagram och rapporter på BrightAnalytics-plattformen och berättar den sanna historien bakom siffrorna. I BrightAnalytics är alla finansiella rapporter omedelbart tillgängliga:

Och så mycket mer!

logo flower

Ansluter värdefull data

BrightAnalytics är redan ansluten till mer än 150 applikationer och det skapas ständigt fler! Hittade du inte din kontakt? Låt oss veta så löser vi det!

”Excel har hjälpt oss länge, men vi har nått gränsen. Med BrightAnalytics har våra anställda alla rätt verktyg i sina egna händer.”
– Anke Ulens, VD
Logotyp Vivaldis Interim