Tripleseat-logo-off
Börja nu med data från Tripleseat

Moduler

  • Verksamhetsrapportering

Kategori

  • ERP

Tripleseat

Om Tripleseat

Tripleseat är en plattform för evenemangshantering som gör det enklare för till exempel hotell och restauranger att hantera sina bokningar och evenemang. Plattformen ger en fullständig översikt över alla evenemangsuppgifter och gör det möjligt för kunderna att enkelt boka evenemang hos ett företag.

Integrationen

BrightAnalytics centraliserar all finansiell och operativ data i en enda plattform. På så sätt kan du kombinera dessa siffror i all oändlighet för att få fram de mest omfattande insikterna.

På BrightAnalytics-plattformen omvandlas data från Tripleseat till tydliga och interaktiva instrumentpaneler, grafer och scorecard som berättar den sanna historien bakom siffrorna. I BrightAnalytics är alla finansiella rapporter omedelbart tillgängliga:

Och så mycket mer!

logo flower

Ansluter värdefull data

BrightAnalytics är redan ansluten till mer än 150 applikationer och det skapas ständigt fler! Hittade du inte din kontakt? Låt oss veta så löser vi det!

”Uppgifterna visualiseras i tydliga kassaflödesrapporter och ger både ledning och aktieägare en kontinuerlig inblick i företagets ekonomiska resultat.”
– Philippe Van Den Bossche, CFO Services Manager (VGD)
House of Talents logotyp