Pyramid_Logotyp
Börja nu med data från Pyramid

Moduler

  • Finansiell rapportering
  • Kassaflödesanalys
  • Verksamhetsrapportering

Kategori

  • ERP

Pyramid

Om Pyramid

Pyramid är ett affärssystem som fungerar både på webben och i molnet. Systemet hjälper företag att växa genom att visualisera deras e-handel, logistik, redovisning etc. på ett organiserat sätt och genom att ge en visuell översikt över den viktigaste informationen.

Integrationen

BrightAnalytics centraliserar all finansiell och operativ data i en enda plattform. På så sätt kan du kombinera dessa siffror i all oändlighet för att få fram de mest omfattande insikterna.

På BrightAnalytics-plattformen omvandlas data från Pyramid till tydliga och interaktiva instrumentpaneler, grafer och scorecard som berättar den sanna historien bakom siffrorna. I BrightAnalytics är alla finansiella rapporter omedelbart tillgängliga:

Och så mycket mer!

logo flower

Ansluter värdefull data

BrightAnalytics är redan ansluten till mer än 150 applikationer och det skapas ständigt fler! Hittade du inte din kontakt? Låt oss veta så löser vi det!

”BrightAnalytics är redan mitt favoritverktyg, och jag har bara upptäckt toppen av isberget. Jag ser fram emot att ytterligare optimera våra rapporter.”
– Johan Ehlinger, Group Business Controller
Densiq logo