Myob-Logo-Official

Moduler

  • Finansiell rapportering
  • Verksamhetsrapportering
  • Kassaflödesanalys

Kategori

  • Finans

Myob

Om Myob

Myob är en affärsplattform som hjälper företag att spara tid och samtidigt arbeta så effektivt som möjligt, från nystartade företag till stora företag. De erbjuder lösningar för flera avdelningar, såsom Finans, Redovisning & Skatt och Anställda, etc.

Integrationen

BrightAnalytics ansluts sömlöst till Myob och 150 andra system och centraliserar all finansiell och operativ data i en enda plattform. På så sätt kan du kombinera dessa siffror i all oändlighet för att få fram de mest omfattande insikterna.

Data från Myob sammanställs i tydliga och interaktiva instrumentpaneler, diagram och rapporter på BrightAnalytics-plattformen och berättar den sanna historien bakom siffrorna. I BrightAnalytics är alla finansiella rapporter omedelbart tillgängliga:

Och så mycket mer!

logo flower

Ansluter värdefull data

BrightAnalytics är redan ansluten till mer än 150 applikationer och det skapas ständigt fler! Hittade du inte din kontakt? Låt oss veta så löser vi det!

”Excel har hjälpt oss länge, men vi har nått gränsen. Med BrightAnalytics har våra anställda alla rätt verktyg i sina egna händer.”
– Anke Ulens, VD
Logotyp Vivaldis Interim