Holded-Logo-Official

Moduler

  • Finansiell rapportering
  • Verksamhetsrapportering

Kategori

  • CRM
  • Finans

Holded

Om Holded

Holded är ett molnbaserat affärssystem för små och medelstora företag. Denna programvara hjälper företag att automatisera uppgifter och effektivisera sin fakturering och redovisning. Du kan spara tid genom att använda bankavstämning för dina fakturor och transaktioner och genom att använda de lättillgängliga och redigerbara mallarna, till exempel.

Integrationen

BrightAnalytics ansluts sömlöst till Holded och 150 andra system och centraliserar all finansiell och operativ data i en enda plattform. På så sätt kan du kombinera dessa siffror i all oändlighet för att få fram de mest omfattande insikterna.

Data från Holded sammanställs i tydliga och interaktiva instrumentpaneler, diagram och rapporter på BrightAnalytics-plattformen och berättar den sanna historien bakom siffrorna. I BrightAnalytics är alla finansiella rapporter omedelbart tillgängliga:

Och så mycket mer!

logo flower

Ansluter värdefull data

BrightAnalytics är redan ansluten till mer än 150 applikationer och det skapas ständigt fler! Hittade du inte din kontakt? Låt oss veta så löser vi det!

”Excel har hjälpt oss länge, men vi har nått gränsen. Med BrightAnalytics har våra anställda alla rätt verktyg i sina egna händer.”
– Anke Ulens, VD
Logotyp Vivaldis Interim