Gripp-logo-off
Börja nu med data från Gripp

Moduler

  • Finansiell rapportering
  • Verksamhetsrapportering

Kategori

  • CRM

Gripp

Om Gripp

Gripp är en programvara som ger företag en överblick över sina kunder, projekt och planering, siffror med mera. Plattformen kan anslutas till andra online-verktyg, såsom Outlook och Google Drive, och integrerar all data i en plattform, vilket förbättrar effektiviteten.

Integrationen

BrightAnalytics centraliserar all finansiell och operativ data i en enda plattform. På så sätt kan du kombinera dessa siffror i all oändlighet för att få fram de mest omfattande insikterna.

På BrightAnalytics-plattformen omvandlas data från Gripp till tydliga och interaktiva instrumentpaneler, grafer och scorecard som berättar den sanna historien bakom siffrorna. I BrightAnalytics är alla finansiella rapporter omedelbart tillgängliga:

Och så mycket mer!

logo flower

Ansluter värdefull data

BrightAnalytics är redan ansluten till mer än 150 applikationer och det skapas ständigt fler! Hittade du inte din kontakt? Låt oss veta så löser vi det!

”Tack vare den direkta insikten i finansiella och operativa KPI:er kan vi göra justeringar snabbare och vi kan växa på ett mycket bättre kontrollerat sätt.”
– Niels Zutterman
Absolute Jobs logo