Comarch-Logo-Official

Moduler

  • Finansiell rapportering
  • Verksamhetsrapportering

Kategori

  • ERP

Comarch

Om Comarch

Comarch är ett globalt mjukvarusystem som levererar och integrerar IT-produkter för flera branscher, t.ex. bank, telekommunikation och flygbolag. De erbjuder flera moln- och ERP-lösningar för företag för att förbättra deras prestanda och minska driftskostnader och arbetsbelastning.

Integrationen

BrightAnalytics ansluts sömlöst till Comarch och 150 andra system och centraliserar all finansiell och operativ data i en enda plattform. På så sätt kan du kombinera dessa siffror i all oändlighet för att få fram de mest omfattande insikterna.

Data från Comarch sammanställs i tydliga och interaktiva instrumentpaneler, diagram och rapporter på BrightAnalytics-plattformen och berättar den sanna historien bakom siffrorna. I BrightAnalytics är alla finansiella rapporter omedelbart tillgängliga:

Och så mycket mer!

logo flower

Ansluter värdefull data

BrightAnalytics är redan ansluten till mer än 150 applikationer och det skapas ständigt fler! Hittade du inte din kontakt? Låt oss veta så löser vi det!

”Excel har hjälpt oss länge, men vi har nått gränsen. Med BrightAnalytics har våra anställda alla rätt verktyg i sina egna händer.”
– Anke Ulens, VD
Logotyp Vivaldis Interim