BoCount Dynamics-logo
Börja nu med data från BoCount Dynamics

Moduler

 • Finansiell rapportering
 • Kassaflödesanalys

Integration Type

 • Standard API

BoCount Dynamics

Integrationen

BrightAnalytics centraliserar all finansiell och operativ data i en enda plattform och gör det möjligt att kombinera dessa siffror i all oändlighet för att få fram de mest värdefulla insikterna. BrightAnalytics erbjuder också en 360°-översikt över hela organisationen genom att anslutas till många redovisnings-, ERP- och CRM-system.

Uppgifterna från BoCount Dynamics presenteras i tydliga och interaktiva instrumentpaneler, grafer och resultattavlor på BrightAnalytics-plattformen och berättar den sanna historien bakom siffrorna. lla dina finansiella och operativa rapporter är omedelbart tillgängliga i BrightAnalytics:

Och så mycket mer!

Om BoCount Dynamics

BoCount Dynamics är en Microsoft-mjukvara för redovisningsbyråer och deras kunder. Denna bokföringsprogramvara fokuserar på både ekonomi- och kontorshantering och tar även en närmare titt på ERP-funktioner.

Vidare är BrightAnalytics även ansluten till Microsoft Dynamics Navision, Microsoft Dynamics AX, Microsoft Dynamics 365 for Finance & Operations, och Microsoft Dynamics 365 Business Central.

logo flower

Ansluter värdefull data

BrightAnalytics connecteert reeds met meer dan 250 applicaties, en we creëren er steeds meer! Uw connector niet gevonden? Laat het ons weten en we maken er meteen werk van!

”Och eftersom verktyget ansluter direkt till vårt bokföringspaket via en automatisk synkronisering vet vi att siffrorna alltid stämmer.”
– Ralph Van Tongelen, ekonomichef
November fem logotyp
 • Vad är ledningsrapportering?

  Ledningsrapportering är att samla in data och visualisera den på ett enkelt sätt.

 • Vem är BrightAnalytics?

  BrightAnalytics är ett ungt företag i sin uppskalningsfas med stora ambitioner. Vårt mål är att hjälpa så många företag som möjligt att få fart på att göra affärer tack vare tydlig insikt i ditt företags prestation. För detta automatiserar vi de komplexa rapporteringsprocesserna för dina finansiella, operativa och kontanta siffror. Så att du hela tiden kan hålla fingret på pulsen och växa snabbare men på ett kontrollerat sätt.

 • Är BrightAnalytics en lösning för komplexa företag?

  BrightAnalytics är en lösning för alla företag: komplexa eller icke-komplexa. Lösningen växer med företaget. BrightAnalytics är också idealiskt för företag med mycket komplexitet, såsom flera företag, olika valutor, konsolidering, etc.

 • Vad är finansiell rapportering?

  Finansiella rapporter ger inblick i hur företaget mår, i det här fallet mer specifikt dess ekonomiska status.