BoCount Dynamics-logo
Börja nu med data från BoCount Dynamics

Moduler

  • Finansiell rapportering
  • Kassaflödesanalys

BoCount Dynamics

Integrationen

BrightAnalytics centraliserar all finansiell och operativ data i en enda plattform och gör det möjligt att kombinera dessa siffror i all oändlighet för att få fram de mest värdefulla insikterna. BrightAnalytics erbjuder också en 360°-översikt över hela organisationen genom att anslutas till många redovisnings-, ERP- och CRM-system.

Uppgifterna från BoCount Dynamics presenteras i tydliga och interaktiva instrumentpaneler, grafer och resultattavlor på BrightAnalytics-plattformen och berättar den sanna historien bakom siffrorna. Alla dina finansiella rapporter är omedelbart tillgängliga i BrightAnalytics:

Och så mycket mer!

Om BoCount Dynamics

BoCount Dynamics är en Microsoft-mjukvara för redovisningsbyråer och deras kunder. Denna bokföringsprogramvara fokuserar på både ekonomi- och kontorshantering och tar även en närmare titt på ERP-funktioner.

Vidare är BrightAnalytics även ansluten till Microsoft Dynamics Navision, Microsoft Dynamics AX, Microsoft Dynamics 365 for Finance & Operations, och Microsoft Dynamics 365 Business Central.

logo flower

Ansluter värdefull data

BrightAnalytics är redan ansluten till mer än 150 applikationer och det skapas ständigt fler! Hittade du inte din kontakt? Meddela oss så sätter vi igång direkt!

”Och eftersom verktyget ansluter direkt till vårt bokföringspaket via en automatisk synkronisering vet vi att siffrorna alltid stämmer.”
– Ralph Van Tongelen, ekonomichef
November fem logotyp