BjornLunden_Logotyp
Börja nu med data från Björn Lundén

Moduler

  • Verksamhetsrapportering
  • Kassaflödesanalys
  • Finansiell rapportering

Kategori

  • ERP

Björn Lundén

Om Björn Lundén

Björn Lundén är ett programvaruföretag som erbjuder lösningar och verktyg för hantering av bokföring, anställda, skatt och deklaration etc. Detta ger företagen en överblick över sina viktigaste uppgifter och gör det lättare att ta del av informationen.

Integrationen

BrightAnalytics centraliserar all finansiell och operativ data i en enda plattform. På så sätt kan du kombinera dessa siffror i all oändlighet för att få fram de mest omfattande insikterna.

På BrightAnalytics-plattformen omvandlas data från Björn Lundén till tydliga och interaktiva instrumentpaneler, grafer och scorecard som berättar den sanna historien bakom siffrorna. I BrightAnalytics är alla finansiella rapporter omedelbart tillgängliga:

Och så mycket mer!

logo flower

Ansluter värdefull data

BrightAnalytics är redan ansluten till mer än 150 applikationer och det skapas ständigt fler! Hittade du inte din kontakt? Låt oss veta så löser vi det!

”BrightAnalytics är redan mitt favoritverktyg, och jag har bara upptäckt toppen av isberget. Jag ser fram emot att ytterligare optimera våra rapporter.”
– Johan Ehlinger, Group Business Controller
Densiq logo