Zensoft-Logo-Official
Börja nu med data från Zensoft by Trustteam

Moduler

  • Verksamhetsrapportering
  • Finansiell rapportering

Kategori

  • ERP
  • Finans

Zensoft by Trustteam

Om Zensoft

Zensoft är ett programvarusystem som erbjuder specifika paket för olika sektorer, till exempel Zensoft ERP, Zensoft Financial och Zensoft Recycling. Programvaran hjälper företag att automatisera processer och hantera sin administration på ett effektivare sätt.

Integrationen

BrightAnalytics centraliserar all finansiell och operativ data i en enda plattform. På så sätt kan du kombinera dessa siffror i all oändlighet för att få fram de mest omfattande insikterna.

På BrightAnalytics-plattformen omvandlas data från Zensoft till tydliga och interaktiva instrumentpaneler, grafer och scorecard som berättar den sanna historien bakom siffrorna. I BrightAnalytics är alla finansiella rapporter omedelbart tillgängliga:

Och så mycket mer!

logo flower

Ansluter värdefull data

BrightAnalytics är redan ansluten till mer än 150 applikationer och det skapas ständigt fler! Hittade du inte din kontakt? Låt oss veta så löser vi det!

”Tack vare den direkta insikten i finansiella och operativa KPI:er kan vi göra justeringar snabbare och vi kan växa på ett mycket bättre kontrollerat sätt.”
– Niels Zutterman
Absolute Jobs logo