SAP-BBD-Logo-Official
Börja nu med data från SAP Business ByDesign

Moduler

  • Finansiell rapportering
  • Verksamhetsrapportering

Kategori

  • ERP
  • Finans

SAP Business ByDesign

Om SAP Business ByDesign

SAP Business ByDesign är ett enda ERP-system i molnet som är inriktat på medelstora företag. Verktyget hjälper företag att växa genom att stödja dem när det gäller försäljning, ekonomi, inköp och produkthantering. Analyserna i realtid som ingår i systemet bidrar till att förbättra effektiviteten och vinsten.

Integrationen

BrightAnalytics kan anslutas sömlöst till SAP Business ByDesign och 150 andra system och centraliserar all finansiell och operativ data i en enda plattform. På så sätt kan du kombinera dessa siffror i all oändlighet för att få fram de mest omfattande insikterna.

Uppgifterna från SAP Business ByDesign läggs in i tydliga och interaktiva instrumentpaneler, diagram och rapporter på BrightAnalytics-plattformen och berättar den sanna historien bakom siffrorna. I BrightAnalytics är alla finansiella rapporter omedelbart tillgängliga:

Och så mycket mer!

logo flower

Ansluter värdefull data

BrightAnalytics är redan ansluten till mer än 150 applikationer och det skapas ständigt fler! Hittade du inte din kontakt? Låt oss veta så löser vi det!

”Excel har hjälpt oss länge, men vi har nått gränsen. Med BrightAnalytics har våra anställda alla rätt verktyg i sina egna händer.”
– Anke Ulens, VD
Logotyp Vivaldis Interim