Börja nu med data från Sage 100

Moduler

  • Finansiellrapportering

Kategori

  • Finans

Sage 100

Sage 100 är en affärssystemsplattform för små och medelstora distributörer och tillverkare. Systemet kartlägger hela handelskedjan av små och medelstora företag, från offert till fakturering, leverans, inventering och kontroll.

BrightAnalytics ansluter till Sage 100 och ger dig en 360° överblick över hela organisationen. All data centraliserad i en enda plattform. Ta din ekonomiavdelning till toppen genom att automatisera din förvaltningsrapportering och fatta tillförlitliga beslut med BrightAnalytics.

Sage Group är ett brittiskt börsnoterat mjukvaruföretag som fokuserar på redovisning, löne- och betalningssystem som stödjer entreprenörers ambitioner. BrightAnalytics ansluter till flera Sage-paket:

logo flower

Ansluter värdefull data

BrightAnalytics ansluter redan till mer än 100 applikationer och skapar fler och fler! Hittade du inte din kontakt? Meddela oss så sätter vi igång direkt!

”BrightAnalytics är redan mitt favoritverktyg, och jag har bara upptäckt toppen av isberget. Jag ser fram emot att ytterligare optimera våra rapporter.”
– Johan Ehlinger, Group Business Controller
Densiq logo