NetSuite logotyp
Börja nu med data från NetSuite

Moduler

  • Finansiell rapportering
  • Kassaflödesanalys
  • Verksamhetsrapportering

Kategori

  • CRM
  • ERP
  • Finans

NetSuite

Integrationen

BrightAnalytics centraliserar all data i en enda plattform och låter dig kombinera dessa siffror i oändlighet för att få insikter i realtid om din organisations ekonomi och affärsresultat.

BrightAnalytics omvandlar automatiskt data från NetSuite till tydliga och interaktiva instrumentpaneler, grafer och rapporter och skapar ett visuellt lager ovanpå dina data.

BrightAnalytics-plattformens plug & play-aspekt gör att du enkelt kan skapa dessa rapporter och instrumentpaneler själv, utan att behöva anlita specialister eller konsulter. Det är lätt att själv göra ändringar i strukturer, mappningar, instrumentpaneler, användaråtkomster osv.

I BrightAnalytics är alla finansiella, operativa och kassarapporter omedelbart tillgängliga:

Och så mycket mer!

Om NetSuite

NetSuite är en komplett uppsättning molnbaserade tillämpningar för resursplanering för att driva företag effektivare och påskynda tillväxten. Det amerikanska molnföretaget erbjuder lösningar inom olika områden och branscher. Lösningsområdena omfattar, men är inte begränsade till, Professional Services Automation, Human Resource Management, Customer Resource Management, Global Business Management och Accounting.

logo flower

Ansluter värdefull data

BrightAnalytics är redan ansluten till mer än 150 applikationer och det skapas ständigt fler! Hittade du inte din kontakt? Meddela oss så sätter vi igång direkt!

”BrightAnalytics är redan mitt favoritverktyg, och jag har bara upptäckt toppen av isberget. Jag ser fram emot att ytterligare optimera våra rapporter.”
– Johan Ehlinger, Group Business Controller
Densiq logo