Infor M3-logotyp
Börja nu med data från Infor M3

Moduler

  • Verksamhetsrapportering

Kategori

  • ERP

Infor M3

Integrationen

BrightAnalytics centraliserar all data i en enda plattform och låter dig kombinera dessa siffror i all oändlighet för att få insikt i realtid i din organisations ekonomi och affärsresultat.

BrightAnalytics omvandlar automatiskt data från Infor M3 och andra redovisnings-, ERP- eller CRM-system till tydliga och interaktiva instrumentpaneler, diagram och rapporter, vilket skapar ett visuellt lager ovanpå dina data.

Detta ger dig en komplett 360°-vy över din organisations resultat, både finansiella och operativa KPI:er kan nås när som helst och var som helst.

I BrightAnalytics är alla finansiella och operativa rapporter omedelbart tillgängliga:

Och så mycket mer!

Om Infor M3

Infor M3 (tidigare Lawson) är utformat för medelstora till stora globala tillverkare, distributörer och leverantörer av eftermarknadstjänster och ger flexibilitet för att hantera komplexa värdekedjor med blandad verksamhet.

ERP-funktionerna för tillverkning i M3 gör det möjligt för företag att snabbt anpassa sig till nya trender, nya affärsmodeller och växande verksamhet inom livsmedels- och dryckesindustrin, kemisk industri, modeindustri, utrustning och distribution.

logo flower

Ansluter värdefull data

BrightAnalytics är redan ansluten till mer än 150 applikationer och det skapas ständigt fler! Hittade du inte din kontakt? Låt oss veta så löser vi det!

”Eftersom data kommer direkt från källan nu kan vi vara säkra på att det som kommer ut från BrightAnalytics är korrekt.”
– Bart Van den Broeck, CFO
Van der Erves logotyp