GeoDynamics_logo
Börja nu med data från GeoDynamics

Moduler

 • Finansiell rapportering
 • Verksamhetsrapportering

Kategori

 • Finans

GeoDynamics

Integrationen

BrightAnalytics ansluts till GeoDynamics och centraliserar all data och kombinerar på ett smart sätt finansiell och operativ data för att skapa ett sammanhang.

Ta med bland annat tidsprestationen i förhållande till projektens ekonomiska siffror till tydliga instrumentpaneler i BrightAnalytics. Ledningsrapporter genereras automatiskt och ger dig mer tid att tolka både finansiella och operativa data.

lla dina finansiella och operativa rapporter är omedelbart tillgängliga i BrightAnalytics:

Och så mycket mer!

Om GeoDynamics

GeoDynamics är marknadsledande inom mobil tidsregistrering. Tack vare våra innovativa lösningar kan arbetstagarna rapportera sina arbetade timmar digitalt var de än befinner sig. Säg hejdå till papperslönebeskeden och få snabb löneutbetalning eller information i realtid som kan integreras perfekt i ditt ERP- eller CRM-system.

logo flower

Ansluter värdefull data

BrightAnalytics är redan ansluten till mer än 150 applikationer och det skapas ständigt fler! Hittade du inte din kontakt? Meddela oss så sätter vi igång direkt!

“Eftersom BrightAnalytics också är kopplat till GeoDynamics görs nu projektberäkningen in i minsta detalj.”
– Bieke Labeeuw, ekonomichef
Isocab Construct_logo
 • Vad är BrightAnalytics?

  BrightAnalytics är den mest intuitiva, pålitliga och snabbaste hanteringen av rapporteringsplattform som täcker alla behov av ledningsrapportering och konsolidering.

 • Vilka rapporteringsmoduler erbjuder BrightAnalytics?

  BrightAnalytics, plattformen för förvaltningsrapportering, erbjuder tre olika rapporteringsmoduler. Grundmodulen omfattar finansiell rapportering och kan utökas med moduler för kassarapportering och/eller verksamhetsrapportering.

 • Hur ansluter jag BrightAnalytics till mitt paket?

  Detta är endast möjligt efter kontakt med 1 av våra kundframgångskollegor. De bildar bryggan mellan kund- och affärsanalytiker, så anslutningen av dina paket går smidigt.

 • Vad händer om det inte finns någon kontakt med mitt paket?

  Det finns ett team på BrightAnalytics som bygger kopplingar. Så om det inte finns någon kontakt än är vi säkra på att vi kan göra en.