Exact Globe-logo
Börja nu med data från Exact Globe

Moduler

  • Finansiell rapportering
  • Kassaflödesanalys

Kategori

  • Finans

Exact Globe

Integrationen

BrightAnalytics centraliserar all finansiell och operativ data i en enda plattform och låter dig kombinera dessa siffror oändligt för att komma fram till de mest inkluderande insikterna.

På BrightAnalytics-plattformen omvandlas data från Exact Globe till tydliga och interaktiva instrumentpaneler, grafer och scorecard som berättar den sanna historien bakom siffrorna. lla dina finansiella och operativa rapporter är omedelbart tillgängliga i BrightAnalytics:

Och så mycket mer!

Om Exact Globe

Exact Globe är grunden för Exacts mjukvarupaket och ger insikt i ekonomiska och administrativa processer. Med sin modulära struktur är redovisningen kopplad till primära affärsprocesser som logistik, produktion, projekt- och ekonomiförvaltning.

BrightAnalytics kan anslutas till både de lokala paketen Exact ProAcc och Exact Financials samt det molnbaserade paketet Exact Online. Vår plattform centraliserar all data och ger dig omedelbara insikter i dina siffror.

VincentLogistics testimonial BrightAnalytics e1631016474429
Det som direkt stack ut med BrightAnalytics var att det var en mycket visuell och grafiskt stark lösning.
– Caroline Vergotte, Ekonomichef
Läs mer…
logo flower

Ansluter värdefull data

BrightAnalytics är redan ansluten till mer än 150 applikationer och det skapas ständigt fler! Hittade du inte din kontakt? Meddela oss så sätter vi igång direkt!