Dimasys logo
Börja nu med data från Dimasys

Moduler

 • Verksamhetsrapportering

Kategori

 • ERP

Integration Type

 • On-Premise

Dimasys

Integrationen

BrightAnalytics kan anslutas sömlöst till Dimasys och 250 andra system och centraliserar all finansiell och operativ data i en enda plattform. På så sätt kan du kombinera dessa siffror i all oändlighet för att få fram de mest värdefulla insikterna.

Tack vare de många integreringarna kan BrightAnalytics skapa ett visuellt lager ovanpå all data och ge en 360°-översikt över hela organisationen.

BrightAnalytics omvandlar automatiskt data från Dimasys till tydliga och kraftfulla instrumentpaneler, grafer och rapporter. I BrightAnalytics är alla finansiella och operativa rapporter omedelbart tillgängliga:

Och så mycket mer!

Om Dimasys

Dimasys erbjuder ett ERP-system för grossister som digitaliserar företagets processer och stöder specifika uppgifter som försäljning, beställningar, lagerhantering, service, produktion, finansiell administration och e-handel.

Ward Rooseleer Bestuurder Contimac
Om du har en grundläggande ekonomisk kunskap är det ett väldigt enkelt och intuitivt verktyg.
– Ward Rooseleer, Direktör
Läs mer…
logo flower

Ansluter värdefull data

BrightAnalytics är redan ansluten till mer än 250 applikationer och det skapas ständigt fler! Hittade du inte din kontakt? Meddela oss så sätter vi igång direkt!

 • Vad är BrightAnalytics?

  BrightAnalytics är den mest intuitiva, pålitliga och snabbaste hanteringen av rapporteringsplattform som täcker alla behov av ledningsrapportering och konsolidering.

 • Vilka rapporteringsmoduler erbjuder BrightAnalytics?

  BrightAnalytics, plattformen för förvaltningsrapportering, erbjuder tre olika rapporteringsmoduler. Grundmodulen omfattar finansiell rapportering och kan utökas med moduler för kassarapportering och/eller verksamhetsrapportering.

 • Hur fungerar BrightAnalytics?
  1. Anslut: BrightAnalytics ansluts till redovisnings-, ERP- och CRM-system och centraliserar all data i BrightAnalytics-plattformen.
  2. Rapportera: Standardmallarna i BrightAnalytics är omedelbart redo att användas, men kan anpassas helt och hållet för att passa ens behov.
  3. Analysera: Ledningsrapporter och instrumentpaneler erbjuder en mängd information och ger omedelbart en tydlig inblick i siffrorna för hela organisationen.
  4. Engagera dig: De tydliga rapporterna bidrar till en effektivare affärsstrategi och ett bättre genomförande och säkerställer transparens inom företaget.

 • Hur ansluter jag BrightAnalytics till mitt paket?

  Med vår BrightSync ansluter vi till mer än 280 datakällor. En av de största fördelarna med lösningen är möjligheten att ansluta till alla system.