Contpaqi-logo
Börja nu med data från CONTPAQi

Moduler

 • Finansiell rapportering

Kategori

 • Finans

Integration Type

 • On-Premise

CONTPAQi

Integrationen

BrightAnalytics kan anslutas sömlöst till CONTPAQi och 250 andra system och centraliserar alla finansiella och operativa data i en enda plattform. På så sätt kan du kombinera dessa siffror i all oändlighet för att få fram de mest värdefulla insikterna.

Data från CONTPAQi omvandlas till tydliga och interaktiva instrumentpaneler, diagram och rapporter på BrightAnalytics-plattformen som berättar den sanna historien bakom siffrorna. I BrightAnalytics är alla dina finansiella rapporter omedelbart tillgängliga:

Och så mycket mer! Få en fullständig 360°-översikt över ditt företags resultat!

Om CONTPAQi

CONTPAQi är ett programvaruföretag i Mexiko som erbjuder programvara för redovisning och administration.

logo flower

Ansluter värdefull data

BrightAnalytics är redan ansluten till mer än 250 applikationer och det skapas ständigt fler! Hittade du inte din kontakt? Meddela oss så sätter vi igång direkt!

”Bokföringspaketen för våra utländska filialer, med andra valutor, integrerades snabbt.”
– Gilles Desmet, Produkt & Finans
Stas logotyp
 • Vad är BrightAnalytics?

  BrightAnalytics är den mest intuitiva, pålitliga och snabbaste hanteringen av rapporteringsplattform som täcker alla behov av ledningsrapportering och konsolidering.

 • Vilka rapporteringsmoduler erbjuder BrightAnalytics?

  BrightAnalytics, plattformen för förvaltningsrapportering, erbjuder tre olika rapporteringsmoduler. Grundmodulen omfattar finansiell rapportering och kan utökas med moduler för kassarapportering och/eller verksamhetsrapportering.

 • Hur fungerar BrightAnalytics?
  1. Anslut: BrightAnalytics ansluts till redovisnings-, ERP- och CRM-system och centraliserar all data i BrightAnalytics-plattformen.
  2. Rapportera: Standardmallarna i BrightAnalytics är omedelbart redo att användas, men kan anpassas helt och hållet för att passa ens behov.
  3. Analysera: Ledningsrapporter och instrumentpaneler erbjuder en mängd information och ger omedelbart en tydlig inblick i siffrorna för hela organisationen.
  4. Engagera dig: De tydliga rapporterna bidrar till en effektivare affärsstrategi och ett bättre genomförande och säkerställer transparens inom företaget.

 • Hur ansluter jag BrightAnalytics till mitt paket?

  Detta är endast möjligt efter kontakt med 1 av våra kundframgångskollegor. De bildar bryggan mellan kund- och affärsanalytiker, så anslutningen av dina paket går smidigt.