Carerix logotyp
Börja nu med data från Carerix

Moduler

 • Finansiell rapportering
 • Verksamhetsrapportering

Kategori

 • CRM

Integration Type

 • Custom API

Carerix

Integrationen

BrightAnalytics ansluts sömlöst till Carerix och 250 andra system och centraliserar all finansiell och operativ data till en enda plattform.

Vår plattform för ledningsrapportering erbjuder intuitiva och visuellt kraftfulla instrumentpaneler som ger omedelbar insikt i verksamhetens resultat. Detta ger dig en 360°-översikt över hela organisationen, vilket gör att du kan hålla fingret på pulsen och fatta snabba och välgrundade strategiska beslut.

Upptäck de olika rapporteringsalternativen i BrightAnalytics:

Och många fler!

Om Carerix

Carerix är en rekryteringsprogramvara som stöder hela rekryterings- och urvalsprocessen samt tillfällig anställning och utstationering.

logo flower

Ansluter värdefull data

BrightAnalytics är redan ansluten till mer än 250 applikationer och det skapas ständigt fler! Hittade du inte din kontakt? Låt oss veta så löser vi det!

“Uppgifterna visualiseras i tydliga kassaflödesrapporter och ger både ledning och aktieägare en kontinuerlig inblick i företagets ekonomiska resultat.”
– Philippe Van Den Bossche, CFO Services Manager (VGD)
House of Talents logotyp
 • Vad är BrightAnalytics?

  BrightAnalytics är den mest intuitiva, pålitliga och snabbaste hanteringen av rapporteringsplattform som täcker alla behov av ledningsrapportering och konsolidering.

 • Vilka rapporteringsmoduler erbjuder BrightAnalytics?

  BrightAnalytics, plattformen för förvaltningsrapportering, erbjuder tre olika rapporteringsmoduler. Grundmodulen omfattar finansiell rapportering och kan utökas med moduler för kassarapportering och/eller verksamhetsrapportering.

 • Hur fungerar BrightAnalytics?
  1. Anslut: BrightAnalytics ansluts till redovisnings-, ERP- och CRM-system och centraliserar all data i BrightAnalytics-plattformen.
  2. Rapportera: Standardmallarna i BrightAnalytics är omedelbart redo att användas, men kan anpassas helt och hållet för att passa ens behov.
  3. Analysera: Ledningsrapporter och instrumentpaneler erbjuder en mängd information och ger omedelbart en tydlig inblick i siffrorna för hela organisationen.
  4. Engagera dig: De tydliga rapporterna bidrar till en effektivare affärsstrategi och ett bättre genomförande och säkerställer transparens inom företaget.

 • Hur ansluter jag BrightAnalytics till mitt paket?

  Med vår BrightSync ansluter vi till mer än 280 datakällor. En av de största fördelarna med lösningen är möjligheten att ansluta till alla system.