Venice logotyp
Börja nu med data från Venice

Moduler

  • Finansiell rapportering

Kategori

  • Finans

Venice

Integrationen

BrightAnalytics kan anslutas sömlöst till Venice och 150 andra system och centraliserar all finansiell och operativ data i en enda plattform. På så sätt kan du kombinera dessa siffror i all oändlighet för att få fram de mest omfattande insikterna.

På BrightAnalytics-plattformen omvandlas data från Venice till tydliga och interaktiva instrumentpaneler, grafer och rapporter som berättar den sanna historien bakom siffrorna. Alla dina finansiella och operativa rapporter är omedelbart tillgängliga i BrightAnalytics:

Och så mycket mer!

Om Venice

Venice är en belgisk leverantör av programvarulösningar för små och medelstora företag och bokförare samt ideella organisationer och utbildningsinstitutioner. Venice är ett modulärt bokförings- och faktureringspaket. Denna bokföringsprogramvara kartlägger din bokföring, fakturering och inventering.

Tidigare var Venice känt som Unit4 Venice, men programvaran fortsatte sin verksamhet under namnet Venice, ett Exact-företag.

Isocab Construct Testimoinal BrightAnalytics
Vi förlorar inte tid på att samla in siffror utan kan sätta igång direkt. Det är i slutändan det som intresserar aktieägarna.
– Bieke Labeeuw, Finance Manager
Läs mer…
logo flower

Ansluter värdefull data

BrightAnalytics är redan ansluten till mer än 150 applikationer och det skapas ständigt fler! Hittade du inte din kontakt? Låt oss veta så löser vi det!