Ramasoft_logo
Börja nu med data från Ramasoft

Moduler

  • Verksamhetsrapportering

Kategori

  • ERP

Ramasoft

Integrationen

BrightAnalytics centraliserar all data i en enda plattform och låter dig kombinera dessa siffror i all oändlighet för att få insikt i realtid i din organisations ekonomi och affärsresultat.

BrightAnalytics omvandlar automatiskt data från Ramasoft och andra redovisnings-, ERP- eller CRM-system till tydliga och interaktiva instrumentpaneler, diagram och rapporter och skapar ett visuellt lager ovanpå dina data.

Detta ger dig en komplett 360°-översikt över din organisations resultat, både finansiella och operativa KPI:er kan nås när som helst och var som helst.

I BrightAnalytics är alla finansiella och operativa rapporter omedelbart tillgängliga:

Och så mycket mer!

Om Ramasoft

Ramasoft är en programvara för exteriörsnickerier och erbjuder lösningar för tillverkning och försäljning av fönster och dörrar. ERP-programvaran omfattar 3D-visualisering av konstruktioner, generering av sektioner (både vertikala och horisontella) och Uw-värdesberäkningar av kompletta konstruktioner som ger detaljerade rapporter per konstruktion.

logo flower

Ansluter värdefull data

BrightAnalytics är redan ansluten till mer än 150 applikationer och det skapas ständigt fler! Hittade du inte din kontakt? Låt oss veta så löser vi det!

”Den stora fördelen är att de kan länka till många system mycket snabbt. Vi arbetar med två helt olika paket, ett molnbaserat och ett lokalt paket, och ändå lyckas BrightAnalytics fånga all information i en vy.”
– Thomas De Moore, ekonomiansvarig
Alides logotyp