Oras Organi logo
Börja nu med data från ORAS (av Organi)

Moduler

  • Finansiell rapportering

Kategori

  • Finans

ORAS (av Organi)

Integrationen

BrightAnalytics ansluts till ORAS (Organi) och bildar ett visuellt skal över både finansiella och operativa data. De intuitiva och visuellt kraftfulla instrumenttavlorna ger omedelbar insikt i hur det går för din verksamhet och automatiserar din ledningsrapportering. Du får en 360°-översikt över hela organisationen, så att du alltid kan hålla fingret på pulsen och fatta snabba och välgrundade strategiska beslut.

I BrightAnalytics är alla rapporter omedelbart tillgängliga:

Och många fler!

Om ORAS

ORAS är ett redovisningssystem som utvecklats av Organi, en IT-leverantör av programvara, hårdvara och IKT-tjänster. ORAS-redovisningssystemet är ett ekonomipaket som delvis automatiserar redovisningstransaktioner, skapar omfattande förvaltningsrapporter via Qlikview och mycket mer. Programvaran är främst inriktad på medelstora och stora företag samt redovisningsbyråer.

logo flower

Ansluter värdefull data

BrightAnalytics är redan ansluten till mer än 150 applikationer och det skapas ständigt fler! Hittade du inte din kontakt? Meddela oss så sätter vi igång direkt!

”BrightAnalytics är redan mitt favoritverktyg, och jag har bara upptäckt toppen av isberget. Jag ser fram emot att ytterligare optimera våra rapporter.”
– Johan Ehlinger, Group Business Controller
Densiq logo