Kresoft-logotyp
Börja nu med data från Kresoft

Moduler

  • Verksamhetsrapportering

Kategori

  • CRM
  • ERP

Kresoft

Integrationen

BrightAnalytics centraliserar all data du behöver i en enda plattform och låter dig kombinera dessa siffror i all oändlighet för att få värdefulla insikter om din organisations ekonomi och affärsresultat.

BrightAnalytics omvandlar automatiskt data från Kresoft och andra system till tydliga och interaktiva instrumentpaneler, grafer och rapporter och skapar ett visuellt lager ovanpå dina data.

BrightAnalytics-plattformens plug & play-aspekt gör det också möjligt för dig att enkelt skapa rapporter och instrumentpaneler själv, utan att behöva anlita specialister eller konsulter. Det är lätt att själv göra ändringar i strukturer, mappningar, instrumentpaneler, användaråtkomster osv.

I BrightAnalytics är alla finansiella rapporter, kassarapporter och verksamhetsrapporter omedelbart tillgängliga:

Och så mycket mer!

Om Kresoft

Kresoft är ett belgiskt mjukvaru- och konsultföretag som fokuserar på optimering av affärsprocesser med hjälp av sin ERP-mjukvara, där alla affärsprocesser hanteras centralt.

logo flower

Ansluter värdefull data

BrightAnalytics är redan ansluten till mer än 150 applikationer och det skapas ständigt fler! Hittade du inte din kontakt? Meddela oss så sätter vi igång direkt!

”Det faktum att BrightAnalytics kan ansluta till praktiskt taget alla bokföringspaket var en extra bonus för oss.”
– Tom Bolsens, ekonomiansvarig
Van Wellen Groups logotyp