Netika logotyp
Börja nu med data från NETiKA

Moduler

  • Finansiell rapportering
  • Verksamhetsrapportering

Kategori

  • Finans

NETiKA

Integrationen

BrightAnalytics centraliserar all data i en enda plattform och låter dig kombinera dessa siffror i oändlighet för att få insikter i realtid om din organisations ekonomi och affärsresultat.

BrightAnalytics omvandlar automatiskt data från NETiKA till tydliga och interaktiva instrumentpaneler, grafer och rapporter och skapar ett visuellt lager ovanpå dina data.

BrightAnalytics-plattformens plug & play-aspekt gör att du enkelt kan skapa dessa rapporter och instrumentpaneler själv, utan att behöva anlita specialister eller konsulter. Det är lätt att själv göra ändringar i strukturer, mappningar, instrumentpaneler, användaråtkomster osv.

I BrightAnalytics är alla rapporter omedelbart tillgängliga:

Och så mycket mer!

Om NETiKA

NETiKA är verksamt inom programvaruutveckling och integration samt IT-tjänster. Koncernen är specialiserad på mjukvarulösningar för fastighetsförvaltning, förvaltning för konsultbyråer inom marknadsföring och kommunikation, digitalisering av checklistor, fastighetsförvaltning och förvaltning av hybrida/elektriska fordonsparker.

logo flower

Ansluter värdefull data

BrightAnalytics är redan ansluten till mer än 150 applikationer och det skapas ständigt fler! Hittade du inte din kontakt? Meddela oss så sätter vi igång direkt!

”Den stora fördelen är att de kan länka till många system mycket snabbt. Vi arbetar med två helt olika paket, ett molnbaserat och ett lokalt paket, och ändå lyckas BrightAnalytics fånga all information i en vy.”
– Thomas De Moore, ekonomiansvarig
Alides logotyp