Micros_logo
Börja nu med data från Micros

Moduler

 • Verksamhetsrapportering

Kategori

 • ERP

Micros

Integrationen

BrightAnalytics kan anslutas till Micros och 150 andra redovisnings-, ERP- och CRM-system. BrightAnalytics plattform för ledningsrapportering centraliserar all data du behöver, både finansiell och operativ data.

Vårt verktyg erbjuder intuitiva och visuellt kraftfulla instrumentpaneler som ger omedelbar insikt i hur det går för din verksamhet. BrightAnalytics ger dig en 360°-översikt över hela organisationen, så att du kan hålla fingret på pulsen och fatta snabba och välgrundade strategiska beslut.

Upptäck de olika rapporteringsalternativen i BrightAnalytics:

Och mycket mer!

Om Micros

Micros erbjuder IKT-lösningar som arbetsplatshantering, applikationshosting, webbplatsutveckling och VoIP-telefoni.

logo flower

Ansluter värdefull data

BrightAnalytics är redan ansluten till mer än 150 applikationer och det skapas ständigt fler! Hittade du inte din kontakt? Meddela oss så sätter vi igång direkt!

“Det faktum att BrightAnalytics kan ansluta till praktiskt taget alla bokföringspaket var en extra bonus för oss.”
– Tom Bolsens, ekonomiansvarig
Van Wellen Groups logotyp
 • Vad är BrightAnalytics?

  BrightAnalytics är den mest intuitiva, pålitliga och snabbaste hanteringen av rapporteringsplattform som täcker alla behov av ledningsrapportering och konsolidering.

 • Vilka rapporteringsmoduler erbjuder BrightAnalytics?

  BrightAnalytics, plattformen för förvaltningsrapportering, erbjuder tre olika rapporteringsmoduler. Grundmodulen omfattar finansiell rapportering och kan utökas med moduler för kassarapportering och/eller verksamhetsrapportering.

 • Hur fungerar BrightAnalytics?
  1. Anslut: BrightAnalytics ansluts till redovisnings-, ERP- och CRM-system och centraliserar all data i BrightAnalytics-plattformen.
  2. Rapportera: Standardmallarna i BrightAnalytics är omedelbart redo att användas, men kan anpassas helt och hållet för att passa ens behov.
  3. Analysera: Ledningsrapporter och instrumentpaneler erbjuder en mängd information och ger omedelbart en tydlig inblick i siffrorna för hela organisationen.
  4. Engagera dig: De tydliga rapporterna bidrar till en effektivare affärsstrategi och ett bättre genomförande och säkerställer transparens inom företaget.

 • Hur ansluter jag BrightAnalytics till mitt paket?

  Med vår BrightSync ansluter vi till mer än 280 datakällor. En av de största fördelarna med lösningen är möjligheten att ansluta till alla system.